El Barça de bàsquet femení busca una victoria per seguir presionant el Patats Hijolusa

El Barça de bàsquet femení busca una victoria per seguir presionant el Patats Hijolusa

Les blaugranes visiten la pista del Cerdanyola, conjunt que encara no ha sumat cap victòria aquesta temporada

El Barça dirigit per Isaac Fernández buscarà, aquest dissabte, allargar la seva bona dinàmica. Les blaugranes encadenen dues victòries consecutives després de superar al Rioja i al Segle XXI. Dos resultats que han situat al Barça en quarta posició amb dues victòries de marge sobre les seves principals perseguidores, l’Añares Rioja ISB.

Les de Sant Feliu però, volen seguir pressionant als equips capdavanters de la lliga i la visita a la pista del Cerdanyola és una bona oportunitat per fer-ho. Per davant, es situa el Patats Hijolusa, tercer classificat de la lliga amb una victòria més que les blaugranes (12-3). L’Osés és segon amb 13 victòries, dues més que el Barça, mentre que el Celta segueix sent el líder intractable de la competició amb 15 victòries en 15 jornades.

El Cerdanyola, un equip amb urgències

Més enllà de la classificació, el conjunt dirigit per Isaac Fernández afronta el partit a la pista del Cerdanyola com una oportunitat per seguir a la part alta de la classificació. A l’anada, les blaugranes ja es van imposar amb comoditat per 59-37, però dotze jornades després, les del Vallès Occidental arriben a l’enfrontament amb urgències. Després de quinze jornades el Cerdanyola segueix sense conèixer la victòria i és cuer amb 15 derrotes consecutives.

Aquest fet, obliga a les blaugranes a donar la seva millor versió per evitar un ensurt. En cas de victòria, el Barça es situaria amb 12 victòries i 4 derrotes, un registre idèntic al de la temporada passada a aquestes alçades de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut