PRÈVIA – L’il·lusionant mes de febrer comença a Sant Hipòlit

PRÈVIA – L’il·lusionant mes de febrer comença a Sant Hipòlit

El Barça Lassa visita el Voltregà en el primer partit d’un mes que acabarà amb la disputa de la Copa

Després d’un positiu mes de gener en que s’ha acumulat un empat i quatre victòries, el febrer s’afronta amb la il·lusió de jugar les tres competicions possibles: es visitarà la pista del Voltregà i del Sant Cugat, es rebrà el Vendrell al Palau, es viatjarà fins a Follonica per jugar la penúltima jornada de la fase de grups europea i, per acabar, es jugarà la Copa del Rei a Reus amb l’objectiu de revalidar el títol per quarta vegada consecutiva.

El Voltregà Stern Motor, que també pot ser el rival dels quarts de final de la Copa, és un rival que exigeix la màxima concentració: “esperem no patir tant com l’any passat (0-1)”, ha recordat Edu Castro abans del partit d'aquest dissabte (17.30 hores, Esport3). El tècnic ha subratllat que els osonencs “combinen molt bé” els jugadors amb molta experiència com Petxi Armengol i l’exblaugrana Mia Ordeig, amb joves com Èric Vargas, Adrià Ballart, Pol Manrubia, Aleix Molas o Pol Gallifa. “Tenen jugadors joves interessants i un porter com Blai Roca, format a casa nostra”, ha dit Castro, concloent que “l’ADN de Sant Hipòlit fa que, vagin on vagin, siguin competitius”.

“Tenim la ment posada en fer un bon partit perquè guanyar fora de casa és complicadíssim”

Sergi Panadero

El Barça Lassa ha realitzat aquest divendres el segon i últim duel per preparar la cita de Sant Hipòlit Voltregà, on resideix el blaugrana Sergi Panadero: “Sempre és especial i un plaer anar a la pista on vaig aprendre a patinar”. “Ens costa jugar-hi perquè l’ambient que s’hi viu en contra de nosaltres és important; surten motivats i ens saben jugar”. El ‘9’ barcelonista també ha destacat que “tenim la ment posada en fer un bon partit perquè guanyar fora de casa és complicadíssim i de res serveix treure bons resultats amb els rivals directes si després perdem punts a les altres pistes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut