El Barça, a punt per a la Copa del Rei i de la Reina

El Barça, a punt per a la Copa del Rei i de la Reina

Sant Sebastià serà la seu, aquest dissabte, de la primera gran cita atlètica de l’any. El Barça buscarà reeditar el títol en categoria masculina i millorar la tercera plaça en femenina de la temporada passada

El Barça d’atletisme ja és a punt per a la Copa del Rei i de la Reina que es disputarà aquest dissabte a Sant Sebastià. Els blaugranes afronten la copa amb optimisme després dels bons resultats de les últimes edicions.

Quiñónez: “és un orgull arribar a aquest club”

La temporada passada un Barça guiat pel velocista Óscar Husillos va ser capaç de conquerir el títol de la Copa del Rei per setzena ocasió en la seva història. Enguany, les mirades en categoria masculina es centraran en la nova incorporació blaugrana: Álex Quiñónez. L’equatorià de 30 anys, ja ha estat capaç de baixar dels 20 segons en la distància dels 200 metres (19.93”) i es situa al voltant dels 10 segons en els 100 metres (10.09”).


La nova incorporació blaugrana, que s’entrena des de fa una setmana al CAR de Sant Cugat i ja va provar la pista coberta el passat cap de setmana a Sabadell, ha assegurat que “és un orgull poder arribar a aquest club i poder competir en aquesta primera competició”. Pel que fa als seus objectius, Quiñónez vol anar pas a pas i, si bé és cert que el mundial d’aquest estiu és un clar objectiu, “em centro en el meu dia a dia. Ara toca competir el millor possible per sumar aquesta Copa”.
 
Entre les files blaugranes, també destaca la presència de Lucas Bua en els 400 metres, la d’Álvaro de Arriba en els 800m, Artur Bossy en els 3.000m, Carlos Tobalina en el llançament de pes o dels joves atletes Arnau Erta (60 metres tanques) i Adrián Ben (1.500 metres).

DSC_0566

Millorar la tercera plaça

També es respira optimisme entre les files de l’equip femení que busca millorar la tercera plaça de la passada temporada. Les blaugranes, que finalment no podran comptar amb Yulimar Rojas, afronten la competició de Sant Sebastià “amb moltes possibilitats d’obtenir bons resultats”, com va assegurar Cristina Lara, actual campiona d’Espanya en pista coberta dels 60 metres llisos.
 
Lara arriba a la competició en ple estat de forma. Després d’una bona actuació al passat europeu amb el relleu espanyol i d’haver-se penjat la medalla d’or en el Campionat de Catalunya de pista coberta, la setmana passada a Sabadell, la velocista no renuncia a repetir el doblet d’ara fa dues temporades. En relació a la competició, l’atleta blaugrana ha destacat que “és una competició molt especial, sempre està tot molt igualat i hi ha molta tensió” però assegura que això és “una motivació extra”.

DSC_0400

Qui també arriba en plena forma és la jove atleta Jaël Bestué. La blaugrana, que combina el seu entrenament amb els estudis de medicina, va batre el rècord de la seva categoria el passat cap de setmana a Sabadell. De fet, Bestué el va rebaixar en dues ocasions en la mateixa competició en la qual es va acabar penjant la medalla d’or.
 
A més d’aquestes dues excel·lents atletes, en la Copa de la Reina el Barça també comptarà amb atletes de renom com Montse Mas (3.000 metres), Caridad Jerez (60 metres tanques) o la jove estrella Maria Vicente (salt de longitud).

 

 


 
 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut