Messi, protagonista de la festa de presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil

Messi, protagonista de la festa de presentació del nou espectacle del Cirque du Soleil

L’argentí, juntament amb bona part dels integrants del primer equip, ha assistit a la presentació del nou espectacle inspirat en la seva figura

Aquest dijous a la tarda ha tingut lloc la festa de presentació mundial del nou espectacle del Cirque du Soleil inspirat en Leo Messi. L’acte, organitzat pels promotors d’aquest espectacle, s’ha celebrat a la Sala Roma del Camp Nou i ha comptat amb una catifa vermella prèvia amb tots els convidats, entre els quals hi eren Leo Messi, en qui s’inspira l’espectacle, així com bona part dels seus companys del primer equip. 

2019-01-31_LEOMESSICIRQUEDUSOLEIL_30-min


També han assistit el productor executiu del Cirque du Soleil, Charles Joron, el director i creador del xou, Mukhtar O.S. Mukhtar, directius de PopArt Music i Sony Music, així com personalitats nacionals i internacionals que han viatjat especialment a Barcelona per a aquesta ocasió. L'exporter blaugrana, José Manuel Pinto, també ha estat un dels assistents.

Cal recordar que el nou espectacle del Cirque du Soleil, Messi10, està inspirat en el talent, els èxits i la llegenda de Leo Messi, que aglutina l’esperit i els valors del futbol. L’argentí s’ha associat amb el Cirque du Soleil Entertainment Group i PopArt Music per crear aquest nou espectacle al costat de Sony Music, que serà estrenat mundialment el 10 d’octubre al Parc del Fòrum de Barcelona, amb un total de 32 funcions fins al 10 de novembre. 

Descomptes especials per a socis i penyistes

A més, els socis i penyistes que vulguin gaudir de l’espectacle, disposaran de descomptes exclusius. Els propers dies 4, 5 i 6 de febrer seran els del període de prevenda, en què els socis disposaran d’un 30% de descompte en les funcions de dimarts i dimecres, mentre que per a la resta de dies de la setmana, el descompte serà d’un 20% per a totes les funcions. Pel que fa al col·lectiu de penyes, el descompte serà d’un 20% en les funcions de dimarts i dimecres, mentre que en les de la resta de dies serà d’un 15%. Després d’aquests tres dies de prevenda, a partir del 7 de febrer les entrades es posaran a la venda per al públic des de 38 €.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut