Acord per a la cessió d’Asisat Oshoala

Acord per a la cessió d’Asisat Oshoala

La davantera nigeriana, de 24 anys i tres vegades millor jugadora d’Àfrica, reforça el Barça Femení fins al 30 de juny, procedent del Dalian Quanjian xinès

El FC Barcelona i el Dalian Quanjian FC xinès han arribat a un acord per a la cessió d'Asisat Oshoala per al que resta de la temporada 2018/19.

La futbolista nigeriana, de 24 anys, ha arribat aquest dijous al matí a Barcelona. Posteriorment, ha realitzat les pertinents proves mèdics i ha signat el contracte al despatx de Presidència del Camp Nou, amb la presència de la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, i del mànager esportiu, Markel Zubizarreta.

Oshoala ha estat escollida tres vegades com a Futbolista Africana de l’Any (2017, 2016, 2014). També va ser la Pilota d’Or i la Bota d’Or del Mundial sub-20 del 2014. En els últims dos anys a la Xina es va erigir en la màxima golejadora de la Superlliga el 2017. És una davantera veloç i potent (1,73 m i 70 kgs), i amb experiència al futbol europeu: va jugar a l’Arsenal (2016) i al Liverpool (2015).

Les declaracions d’Oshoala

“Òbviament aquest és un dels millors clubs del món. L’equip té una gran història i una bona mentalitat de futbol”.

“Estic molt emocionada de tornar a jugar amb Vicky Losada, una gran migcampista, amb molta energia i tècnica. També he conegut a Fabiana la Xina i m’ha ajudat a prendre aquesta decisió”.

“El meu objectiu és reforçar l’equip i ajudar-lo a guanyar i a fer història. És una gran oportunitat perquè sé que alguna cosa gran passarà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut