Barça Lassa – Igualada Rigat: Victòria per seguir líders! (7-2)

Els culers han superat el conjunt de l’Anoia en un partit que s’ha sentenciat a la segona meitat i que permet als blaugrana seguir com a líders del campionat nacional

El Barça Lassa d’hoquei patins ha sumat la desena victòria en onze jornades d’OK Lliga contra l’Igualada Rigat (7-2), en un matx en què els blaugrana s’han hagut d’imposar al gol matiner dels arlequinats. Els gols de Pablo Álvarez (2), Ignacio Alabart, Joao Rodrigues (2), Bargalló i Marc Gual han permès a l’equip barceloní sumar els tres punts per continuar com a líders de la classificació. El Barça Lassa no ha pogut comptar amb Panadero, per baixa. El seu lloc l’ha ocupat el jugador del planter Àlex Joseph, que ha disputat el seu tercer partit amb el primer equip aquesta temporada.

Inici fulgurant

El partit ha començat amb altíssim ritme de joc i sense que cap dels dos equips aconseguís fer-se amb el control. Amb aquesta inèrcia, el conjunt visitant ha donat la sorpresa i s’ha avançat a l’electrònic mitjançant Ton Baliu (min.2), que ha transformat un penal després de dues aturades d’Egurrola. Immediatament, els jugadors blaugrana han demostrat el seu caràcter i han aconseguit fer l’1-1, obra de Pablo Álvarez gràcies a una gran assistència de Bargalló.

Amb el gol, els culers han imposat el seu ritme i, en el minut 13, Ignacio Alabart ha enviat al fons de la xarxa un xut de cullera que no ha pogut aturar Elagi Deitg. Amb aquest gol, el jugador de La Coruña ha aconseguit el seu vintè gol en 23 partits. Poc després, Joao Rodrigues ha eixamplat distàncies en aconseguir una rematada a l’aire que ha entrat dins la porteria rival (3-1). En els minuts finals, el porter del conjunt rival ha aturat el xut de Pablo Álvarez en la desena falta dels arlequinats.

Els blaugrana sentencien

En la represa, els jugadors culers han sortit disposats a sentenciar el partit per tal d’evitar qualsevol ensurt. D’aquesta manera, en el minut 37 de joc, Bargalló ha fet el gol amb la falta directa. En els minuts posteriors, Egurrola ha demostrat la seva solvència sota pals en aturar dues faltes directes seguides. El Barça Lassa ha seguit dominant i han arribat els gols de Marc Gual, Pablo Álvarez i Joao Rodrigues, que han posat el 7-1 al marcador. En els segons finals, Roger Bars ha fet el 7-2 amb el que s’ha arribat al final del partit.

Amb aquesta victòria els d’Edu Castro han disputat el seu últim partit del 2018 al Palau Blaugrana. La propera jornada tindrà lloc dissabte que ve a la pista del Lloret i, seguidament, l’equip viatjarà a l’Argentina per jugar l’Intercontinental.

Barça Lassa, 7
Igualada Rigat, 2

Barça Lassa: Egurrola, Marc Gual, Pablo Álvarez, Bargalló i Nil Roca –cinc inicial- Matias Pascual, Àlex Joseph, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues.

Igualada Rigat: Elagi Deitg, Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu i Met Molas –cinc inicial- Tety Vives, Roger Bars, Jordi Méndez.

Gols: 0-1, Ton Baliu (min.2); 1-1, Pablo Álvarez (min.3); 2-1, Ignacio Alabart (min.13); 3-1, Joao Rodrigues (min.18); 4-1, Bargalló (min.37); 5-1, Marc Gual (min.42); 6-1, Pablo Álvarez (min.43); 7-1, Joao Rodrigues (min. 48); 7-2, Roger Bars (min 50)

Àrbitres: Ruben Fernández i Alberto López.

Faltes: 11-17.

Incidències: A l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Josep Lluís Nuñez.