Lucas Ordoñez deixarà de ser jugador del FC Barcelona Lassa

Lucas Ordoñez deixarà de ser jugador del FC Barcelona Lassa

El jugador argentí finalitza el contracte que l’uneix amb el Barça Lassa fins aquest 30 de juny i s’acomiadarà de l’afició aquest diumenge al Palau

Lucas Ordoñez deixarà de ser jugador del Barça Lassa la temporada que ve, un cop hagi finalitzat el contracte que uneix ambdues parts fins al 30 de juny. El davanter, de 30 anys, ha militat al FC Barcelona durant les últimes tres temporades, i ha acumulat fins a deu títols. El Club agraeix la seva entrega i professionalitat al llarg de la seva etapa com a blaugrana i en els dos partits d’OK Lliga que resten per finalitzar el curs. També li desitja molta sort en el nou repte esportiu.    

Comiat després de l’alegria europea

El de San Juan s’acomiadarà del Palau Blaugrana aquest diumenge (12.00 hores), en el partit contra el Voltregà. Juntament amb Xavi Barroso, Ordoñez podrà jugar els últims minuts al Palau amb l’alegria que suposa haver guanyat recentment l’OK Lliga i la Lliga Europea. En total, el davanter ha sumat 10 títols al seu palmarès entre el 2015 i el 2018: tres Lligues, tres Copes, dues Supercopes, una Lliga Europea i una Continental.

En el matx d’aquest diumenge també s’oferirà el trofeu de la Lliga Europea a l’afició i es rebrà el trofeu de l’OK Lliga segellada a Lleida.

El segon golejador de l’equip

Ordoñez és el segon màxim golejador de l’equip: acumula 33 dianes en els 44 partits disputats fins ara aquest curs 2017/18. D’aquests gols, 19 han arribat en la present edició de l’OK Lliga. A la Final Four de Porto també va tenir un protagonisme especial, ja que va marcar en la semifinal contra el Reus i va obrir el marcador en el darrer i decisiu duel.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut