Carles Grau, blaugrana fins al 2027

Carles Grau, blaugrana fins al 2027

El porter de Lloret de Mar i el FC Barcelona amplien dues temporades més el vincle contractual que els unia

I és que Carles Grau finalitzava el seu contracte amb el Club, a la fi de la temporada 24/25 i la seva bona feina entre pals li ha suposat una extensió contractual de dues temporades més.

Grau va arribar al FC Barcelona provinent del Liceo, en una segona etapa com a blaugrana. Carles Grau ja havia estat porter del FC Barcelona durant les temporades 2008-2010.

Un porter amb experiència

Amb 34 anys, el porter blaugrana va iniciar-se a l’hoquei patins a la seva localitat natal, Lloret de Mar. D’allà va fer el salt a les categories de formació del FC Barcelona i posteriorment va defensar la porteria del Vendrell.

Internacional absolut amb Espanya, Grau va fer el salt al Vic (2011/16) i d’allà al Porto (2019/22) i a jugar amb el Liceo (2019/22).

Segona etapa com a blaugrana

Un cop retirat Aitor Egurrola, Grau es va convertir en la parella de Sergi Fernández, defensant la porteria de l’hoquei patins blaugrana.

Des de la seva nova arribada, el de la Selva ha assolit 1 Lliga, 2 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Espanya i una Copa Intercontinental.

El somni continua

“Molt content de seguir en aquest gran Club. El somni continua”. Així s’expressava el porter de Lloret de Mar, un cop feta pública la seva renovació.

Gaby Cairo, coordinador esportiu del Barça d’hoquei patins, afirmava: ”Era molt important assegurar el futur de la nostra porteria i la tenim molt ben coberta amb en Sergi i en Carles”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut