Barça – HC Sant Just: Primer punt, a la butxaca (3-1)

El doblet de Pau Bargalló i el gol de Joao Rodrigues han donat la victòria al combinat blaugrana en el primer duel de quarts de final

Valuosa victòria per al FC Barcelona. El combinat d'Edu Castro ha vençut a l'HC Sant Just (3-1) en el primer enfrontament dels quarts de final de l'OK Lliga. Els blaugranes han lluitat un partit on els visitants no han posat les coses fàcils, però el doblet de Pau Bargalló a la primera meitat i el penal de Joao Rodrigues a les acaballes del partit ha donat el primer punt de l'eliminatòria als culers.

Doblet de Pau Bargalló

El duel al Palau Blaugrana ha començat de forma immillorable per als locals. Pau Bargalló ha estat l'autor d'un doblet abans que es complissin els cinc minuts de partit i això ha donat marge al combinat d'Edu Castro. El primer gol ha arribat als 90 segons quan el "8" barceloní s'ha tret un xut creuat impecable per batre al Elagi Deitg (1-0, min. 2). El segon ha arribat dos minuts després amb una assistència de llibre de Joao Rodrigues.

Els blaugranes han mantingut el domini al marcador, però a la pista el Sant Just ha volgut dir la seva. Els visitants han igualat en intensitat als d'Edu Castro i això els ha permès gaudir d'oportunitats per igualar el resultat. Finalment, no ha arribat l'empat, però sí el primer dels de Sant Just de la mà d'Edu Fernández per posar el 2-1 a la mitja part.

Lluita de porteries

A la segona meitat els gols han anat de preu d'or. Tan és així que no n'hem vist cap fins als darrers minuts del segon temps. I és que al parquet del Palau Blaugrana s'ha viscut un autèntic duel a les porteries. Carles Grau, però sobretot Elagi Deitg han estat els autèntics protagonistes en frustrar totes les opcions de gol d'ambdós conjunts.

El Sant Just ha tingut una falta directa per empatar el partit, però el llançament de Joan Pujalte s'ha estavellat en el pal (min. 32). Amb el 2-1 encara en el lluminós, malgrat que al darrer terç de partit el Sant Just ha baixat les revolucions, el Barça no ha pogut transformar cap de les opcions en bola jugada que han tingut.

Així doncs, l'arribada del tercer ha estat de penal. Joao Rodrigues ha transformat la pena màxima a poc menys de dos minuts pel final del partit. Finalment, valuós 3-1 per aconseguir el primer punt de l'eliminatòria.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 3
HC SANT JUST, 1

Barça: Carles Grau, Pau Bargalló, Xavi Barrosso, Marc Grau i Joao Rodrigues - cinc inicial - Ignacio Alabart, Eloi Cervera, Sergi Llorca

Sant Just: Elagi Deitg, Xavi Crespo, Joan Pujalte, Edu Fernández i Gerard Miquel - cinc incial - Iñaki Cabezas, Cristian Rodriguez, Aranu Saladrigues

Gols: 1-0, Pau Bargalló (min. 2); 2-0, Pau Bargalló (min. 6); 2-1, Fernández (min. 24); 3-1, Joao Rodrigues (min. 49).

Àrbitres: Daniel Villar i Raul Burgos. Faltes 8-8