Barça – HC Sant Just: Primer assalt al Palau

Barça – HC Sant Just: Primer assalt al Palau

(17.00h) Els d’Edu Castro reben a l’equip revelació de la temporada en el primer duel dels quarts de final de l’OK Lliga

Els play-offs de l’OK Lliga ja són aquí i els blaugranes, després d’una gran fase regular, s’han guanyat el dret a ser caps de sèrie en totes les eliminatòries. Dissabte al Palau Blaugrana (17.00h, OkLigatv)  l’equip rep al Sant Just en el primer partit de l’eliminatòria de quarts de final, que es disputa al millor de tres partits.

En un bon moment

Després de vèncer les dues últimes jornades de lliga, els blaugranes s’han entrenat aquest divendres al CAR de Sant Cugat per preparar el duel de play-off.

A la lliga l’equip entrenat per Edu Castro ha acabat líder amb un balanç de 22 victòries, dos empats i tan sols dues derrotes i arriba “en un bon moment a uns play-off que il·lusionen” indica l’entrenador blaugrana.

Sergi Fernández anima a tothom a venir al Palau ja que “amb el suport del Palau és molt bonic jugar a Hoquei i necessitarem a la nostra gent”.

Rival conegut

Fins a tres vegades s’han enfrontat Barça i Sant Just aquesta temporada on el balança es positiu pels blaugranes. A la primera volta de lliga, el Barça es va imposar 1-4 als del Baix Llobregat, al feu barcelonista tot i un ajustat 4-2 van ser els d’Edu Castro qui es van endur novament el triomf i a la final de la Copa del Rei, el Barça es va imposar de forma més contundent per 6-0.

Tot i els resultats previs, l’equip de l’exblaugrana Mia Ordeig ha estat la gran revelació de la temporada i s’ha classificat per play-off després d’acabar la fase regular amb 10 victòries, cinc empats i onze derrotes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut