Deportivo Liceo - Barça: Ensopegada que posa fi a l'extraordinària ratxa d'imbatibilitat (3-1)

Deportivo Liceo - Barça: Ensopegada que posa fi a l'extraordinària ratxa d'imbatibilitat (3-1)

Els blaugranes han caigut derrotats en territori gallec i han deixat a 55 partits la ratxa culer sense perdre a la Parlem OK Lliga

Derrota a Riazor. El Barça ha ensopegat a la Parlem OK Lliga davant el Deporitvo Liceo (3-1). D'aquesta manera, els barcelonistes han posat fi a la ratxa d'imbatibilitat a la competició domèstica. S'ha aturat en 55 partits consecutius sense perdre. David Torres i César Carballeira (2) han estat els botxins del Barça i han deixat en anècdota el gol d'Ignacio Alabart. 

Els porters, protagonistes

Amb intensitat. Així s'ha presentat aquest Deportivo Liceo - FC Barcelona al Palacio de los Deportes de Riazor. Un inici que també ha augmentat les pulsacions dels culers amb el llançament de falta directa de David Torres per una targeta blava a Ignacio Alabart. Una ocasió que Carles Grau s'ha encarregat de desfer amb una sensacional aturada. Els porters han continuat tenint protagonisme en el desenvolupament de la primera meitat. Totes les aproximacions gallegues i catalanes s'han topat amb les guardes del 10 i del 58, respectivament. I allà on no ha arribat Martí Serra ho ha fet el ferro una altra estadística ofensiva.

Arriben els gols

La segona meitat ha començat amb empenta atacant. Carles Grau ha evitat que el Liceo s'avancés en l'electrònic. Quasi a la següent jugada, Jaõa Rodrigues ha tornat a fer mèrits per estrenar el marcador. Una ocasió que s'ha topat amb la figura de Martí Serra, que ha aturat la bola en primera instància abans que se li colés per sota i arribés a gol. Ara bé, la interpretació dels àrbitres ha negat el 0-1 al FC Barcelona. Qui sí que ha posat la diana al marcador ha estat David Torres al minut 33. Un 0-1 que ha espavilat la eficàcia dels barcelonistes, que en un tancar i obrir d'ulls han situat l'empat. Ignacio Alabart ha transformat una precisa falta directa després de la 10a falta del Liceo.

Un encert que el 3 no ha pogut repetir en una nova falta directa per una nova blava a Pablo Cancela. Ha tornat a aparèixer la figura de Martí Serra. Impermeable també en la superioritat blaugrana. Un avantatge numèric que ha trobat el ferro i, per tant, el Barça no ha pogut posar terra pel mig a l'electrònic. Sacsejat també pels verds, que s'han trobat, altre cop, amb Carles Grau. Aquestes ocasions han obert el tram final de partit. Més intents i elèctric. 

Els gallecs es desenganxen del marcador

La cloenda s'ha obert amb el 2-1 de César Carballeira (min 45). Un marcador advers que ha arribat amb suficient temps de marge per a la reacció barcelonista. Aquest ímpetu dels d'Edu Castro s'ha topat amb el 3-1 de César Carballeira que ha transformat un llançament de penal. En conseqüència, la derrota del Barça s'ha consumat i ha posat fi a la ratxa de 55 partits consecutius sense perdre a la Parlem OK Lliga. Aquesta ensopegada ha rebaixat a 15 punts la distància que té el Barça en la primera plaça. 

FITXA DEL PARTIT

Deportivo Liceo, 3
Barça, 1

Deportivo Liceo: Martí Serra, Lluis Ricart, César Carballeira, David Torres i Fabrizio Ciocale -cinc inicial- Tomas Magalhaes, Pablo Cancela, Francisco Torres i Guido Pellizzari
Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Marc Grau, Sergi Llorca i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Eloi Cervera i Jan Curtiellas 

Gols: 1-0, David Torres (min 33); 1-1, Ignacio Alabart (min 34) (falta directa); 2-1, César Carballeira (min 45); 3-1, César Carballeira (min 47) (penal)

Àrbitres: Alberto Pérez i Juan Iglesias. Han amonestat amb targeta blava el local Pablo Canceloa (min 14 i min 34) i els visitants Ignacio Alabart (min 4), Eloi Cervera (min 14). Faltes: 12-7

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut