La 26ª Copa és blaugrana!

La 26ª Copa és blaugrana!

El Barça d'hoquei patins suma la tercera Copa del Rei consecutiva, la setena de les últimes vuit edicions

La 26a Copa ja és aquí! La victòria d’aquest diumenge a Calafell ha permès aconseguir el 26è títol de Copa del Rei, la tercera edició que els blaugranes guanyen de forma consecutiva. Un xifra remarcable en les 80 edicions del torneig del KO i que es converteix en el 136è títol de la història de la secció blaugrana. El Barça d’hoquei patins ha disputat la seva desena final de Copa consecutiva i s’ha imposat al Senergy Renovables Sant Just (0-6) en el pavelló Joan Ortoll de Calafell. Un fet que suposa, a més, que el conjunt blaugrana hagi guanyat 7 de les últimes 8 edicions disputades.

El tercer títol de la temporada ja és aquí

El títol del torneig del KO és el tercer que aixeca el Barça aquesta temporada. El capità Sergi Panadero ja ha aixecat la Supercopa i la Copa Intercontinental, guanyada fa menys d’un mes. Així doncs, ara cal afegir-hi la Copa del Rei aconseguida a Calafell i que, a més, suposa la seva 11ª Copa com a blaugrana, a només una d’igualar el llegendari Aitor Egurrola. També suma 11 Copes del Rei el porter Sergi Fernández (9 amb el Barça i 2 amb el Vic).

El triomf d’aquest diumenge també és el 22è títol dels 32 possibles de l’etapa d’Edu Castro com a primer entrenador blaugrana. Pel que fa a la resta de jugadors, és la 6a Copa de Pau Bargalló, i també la sisena de Xavi Barroso (5 amb el Barça i 1 amb el Vendrell). És la cinquena d’Ignacio Alabart, la quarta de João Rodrigues, també la quarta per Carles Grau (2 amb el Barça, 1 amb el Vic i 1 amb el Liceo) i i la tercera de Sergi Llorca i de Marc Grau (2 amb el Barça i 1 amb el Liceo).

Per una altra banda, aquesta Copa és la primera per al jove Eloi Cervera (que està realitzant tot el curs amb el primer equip) i la setena de Matias Pascual, concentrat amb l’equip durant la Copa mentre continua amb el seu procés de recuperació. 

mini_202403_Campions_Copa_del_Rey_RFEP_Web_Hero_3200x2000_01_CAT

Fantàstic inici d'un març exigent

Sense gaire temps per gaudir de l’èxit, el Barça afronta ara una setmana exigent amb el partit d’anada dels quarts de final de la WSE Champions League aquest proper dijous davant l’Sporting CP, a Portugal (19.30 hores, Esport3).

Ràpidament, l’equip tornarà a disputar un partit de l'OK Lliga al Palau el pròxim 18 de març en el duel que es va ajornar per la disputa de la Copa Intercontinental contra el Parlem Calafell i que correspon a la 19ª jornada de la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut