Barça – Voltregà Movento Stern: A un pas de la final

Barça – Voltregà Movento Stern: A un pas de la final

(18.45 hores, Esport3) Els blaugranes s’enfrontaran contra el Voltregà Movento Stern que ha superat l’Igualada Rigat HC als quarts de final

El Barça ha superat l’exigent partit de quarts de final contra el Reus Deportiu Virgínias (3-1) i es troba a un pas de la final. El duel per aconseguir el bitllet l’haurà de disputar contra el Voltregà Movento Stern que ha guanyat contra l’Igualada Rigat HC (4-2) en un partit molt equilibrat i que s’ha decidit al tram final de la segona meitat. Els osonencs han imposat la seva experiència i ara es trobaran amb un conjunt blaugrana satisfet pel joc mostrat contra els reusencs però conscient de la importància del descans entre partits per estar preparats per un nou duel d’alt voltatge (18.45, Esport3). L’altra semifinal enfrontarà el Parlem Calafell contra el Senergy Renovables Sant Just.

 

 

Un duel de màxima exigència

Els blaugranes ja s’han enfrontat dues vegades contra el Voltregà Movento Stern a la competició regular i les dues han acabat amb victòria. L’últim precedent al Palau (13-1) i el partit de la primera volta a Sant Hipòlit (4-5). Ara bé, els d’Edu Castro saben perfectament que el partit que van disputar a casa no reflecteix la realitat. El Voltregà és un rival amb experiència, amb molta història i els de Teixidó ja van posar contra les cordes als blaugranes en el duel de la segona jornada de la Parlem OK Lliga. De fet, aquell dia el Barça va aconseguir guanyar després de remuntar un 3 a 0 en contra. Per tant, caldrà posar els cinc sentits a la pista si els blaugranes volen accedir a la gran final per desena temporada consecutiva.   

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut