Barça - Reus Deportiu: Ja a semifinals (3-1)

Els d'Edu Castro han aconseguit la classificació gràcies al gols de Panadero, Rodrigues i Grau que han servit per derrotar al conjunt tarragoní

Volant cap a semifinals. El FC Barcelona ha certificat la seva presència a les semifinals de la Copa del Rei després de derrotar el Reus Deportiu (3-1) en un duel molt disputat, però on la qualitat blaugrana s'ha imposat a la valentia reusenca. Els gols de Sergi Panadero a la primera part i els de Joao Rodrigues i Marc Grau a la segona han certificat la classificació. Ara els blaugranes esperen el rival que sortirà de l'eliminatòria entre el  Voltregà Stern MotorIgualada Rigat (21:30 hores).

El Reus ha començat molt endollat el partit. Al minut u una rematada de conjunt tarragoní s'ha estavellat al pal i això ha alertat als blaugranes que havien començat el xoc amb les revolucions més baixes. Ara bé, els d'Edu Castro no s'han deixat intimidar perquè minuts més tard, Pau Bargalló ha replicat l'ocasió a la porteria rival amb una rematada que, també, ha topat amb els pals de la porteria (min.5).

Un gol solitari avança als culers

Passat l'equador del cronometre, la igualtat s'ha estabilitzat sobre la pista. El conjunt reusenc ha gaudit d'un parell d'ocasions per obrir la llauna, però no han estat capaços de transformar-les i això els culers ho han sabut aprofitar.

De mica en mica, el combinat barceloní s'ha anat fent gran i després de dues ocasions clamoroses, una de Pau Bargalló i una de Marc Grau ha arribat el gol blaugrana. Sergi Panadero ha posat la cirereta a una jugada de contraatac dirigida per Eloi Cervera per avançar als blaugranes abans del descans (1-0, min. 19).

Dos gols per sentenciar la classificació

A la represa, Joao Rodrigues ha posat la directa. El portuguès ha definit a la perfecció una assistència d'ensomni de Pau Bargalló per posar el segon gol al comptador culer (2-0, min. 26). Cinc minuts després el "8" culer ha estat a punt de marcar el tercer, però el xut s'ha tornat a estavellar al pal. Mentre el Reus es refeia de l'ensurt, finalment, el 3-0 ha arribat. Marc Grau ha estat l'encarregat de posar fil a l'agulla i pràcticament sentenciar el matx quan encara faltaven 18 minuts.

Arriba el gol reusenc

Al tram final de duel, el conjunt dirigit per Jordi Garcia ha perforat la porteria de Sergi Fernández. Joan Salvat ha enviat la pilota al fons de la xarxa i ha posat una mica d'emoció al desenllaç del partit. I és que arran del gol, el conjunt negre i vermell s'ha esperonat per buscar la segona diana i reanimar les opcions de remuntar el duel, però per sort els culers han sabut frenar l'ofensiva rival i han fet valer els tres gols aconseguit al llarg del xoc.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 3
REUS DEPORTIU, 1

Barça: Sergio Fernández, Ignacio Albart, Pau Bargalló, Xavi Barroso i Joao Rodrigues -cinc inicial- Eloi Cervera, Sergi Llorca, Marc Grau, Sergi Panadero

Reus: Candid Ballart, Maximiliano Oruste, Marc Julià, Martí Casas i David Gelmà - cinc inicial - Diego Rojas, Guillem Jansà, Sergi Aragones, Joan Salvat

Gols: 1-0, Sergi Panadero (min. 19); 2-0, Joao Rodrigues (min. 26); 3-0, Marc Grau (min. 32); 3-1; Joan Salvat (min. 42)

Àrbitres: Ivan Gonzalez i Joel Garcia. Faltes 8-8