Barça - Senergy Renovables Sant Just: Retorn victoriós (4-2)

Barça - Senergy Renovables Sant Just: Retorn victoriós (4-2)

Després de més de 20 dies sense jugar a casa, els d'Edu Castro han tornat al Palau i han aconseguit un triomf molt important abans de la Copa

23 dies després, el Barça de hoquei patins ha tornat al Palau. I ho ha fet amb una victòria contra el Senergy Renovables Sant Just (4-2), en una jornada que ha servit per celebrar també el títol de campions de la Copa Intercontinental. No ha estat fàcil, perquè els de Mia Ordeig han seguit l'estela del marcador, però els doblets de João Rodrigues i Ignacio Alabart han permès als d'Edu Castro aconseguir tres punts més i sumar 54 partits consecutius sense perdre a la competició domèstica. 

Molta igualtat sobre el parquet del Palau

L'Hoquei Sant Just s'ha presentat al Palau amb la intenció de donar la sorpresa. I a través del seu joc i la seva solidesa no ho ha posat fàcil. Tot plegat davant d'un Barça que ha tingut la baixa d'última hora de Sergi Panadero per un procés febril i que, d'aquesta manera, s'ha unit a les absències de Matias Pascual (lesió) i Pau Bargalló (sanció). 

Així doncs, la igualtat del primer temps ha estat màxima i els d'Edu Castro han marxat cap als vestidors guanyant, però per la mínima. Han tingut ocasions, però la resposta del Sant Just ha anat arribant. Especialment en l'inici, quan l'equip blaugrana ha sortit a totes i ràpidament ha fet el 2-0, amb gols de João Rodrigues (1-0,  min 4) i Ignacio Alabart (2-0, min 6). Però els de Mia Ordeig han pogut empatar mitjançant Cristian Rodríguez (2-1, min 9) i Gerard Miquel (2-2, min 14).

Un 2-2 que ha costat trencar, especialment perquè Elagi Deitg ha estat molt encertat. La més clara, quan ha aturat un penal de João Rodrigues (min 19). Finalment però, després que Carles Grau salvés el 2-3, Ignacio Alabart ha completat la transició per trencar la igualtat i enviar el partit al descans amb el Barça per davant (3-2, min 23).

Trenquen la resistència

El Barça no ha volgut sorpreses i ha sortit a totes a la represa. Però, tot i que s'ha viscut un atac constant a la porteria, Elagi Deitg ha continuat sent clar protagonista. Alabart, Llorca, Barroso, Eloi Cervera, Marc Grau i João Rodrigues ho han intentat, però finalment ha estat el portuguès del Barça qui ha pogut trencar la resistència i acostar els culers cap al triomf (4-2, min 42). 

En tots aquests minuts, ha estat important Carles Grau, que ha evitat que el Sant Just aprofités les seves oportunitats i que també ha estat clau per permetre que el gol de João Rodrigues fos definitiu.

Perquè el 4-2 ha tancat finalment el resultat i permet al Barça aconseguir el triomf abans de la disputa de la Copa de la propera setmana.  

LA FITXA

BARÇA, 4

SENERGY RENOVABLES SANT JUST, 2

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Xavi Barroso, Marc Grau, João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Llorca, Eloi Cervera, Jan Curtiellas.

Hoquei Sant Just: Elagi Deitg, Xavi Crespo, Borja López, Joan Pujalte, Edu Fernández -cinc inicial- Cristian Rodríguez, Pol Macià, Iñaki Cabezas, Gerard Miquel. 

Gols: 1-0, João Rodrigues (min 4). 2-0, Ignacio Alabart (min 6). 2-1, Cristian Rodríguez (min 9). 2-2, Gerard Miquel (min 14). 3-2, Ignacio Alabart (min 23). 4-2, João Rodrigues (min 42). 

Àrbitres: Raúl Burgos, Oriol Garriga. Faltes: 7-8. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut