Barça-Senergy Renovables Sant Just: Tornem al Palau!

Barça-Senergy Renovables Sant Just: Tornem al Palau!

Els blaugranes tornen a jugar a casa en una jornada on s’exhibirà la Copa Intercontinental a l’afició

Vint-i-tres dies després de l’últim partit al Palau Blaugrana, que va suposar la classificació matemàtica pels quarts de final de la WSE Champions League com a primers de grup i just després de tancar la fase regular de la màxima competició europea amb una victòria a la pista del Deportivo Liceo (2-4), els blaugranes reben al Senergy Renovables Sant Just (12 hores, Okliga.tv) en una jornada especial on també s’exhibirà el trofeu de campions del món aconseguit el passat 19 de febrer a l’Aldo Cantoni davant del Porto Fidelidade. Una Copa Intercontinental que, des de les 10.15 fins a les 11.00 estarà exposada a la Barça Store de l’Spotifiy Camp Nou perquè els aficionats i aficionades s’hi puguin fer fotografies abans del duel de la 21a jornada de la Parlem OK Lliga. 

La primera visita del rival al Palau 

El conjunt de Mia Ordeig arriba al Palau en una dinàmica força positiva, amb dos empats i una victòria a la pista del Finques Prats Lleida en els últims tres partits que els situa a la part tranquil·la de la classificació amb 28 punts i un balanç global de 8 victòries, 4 empats i 8 derrotes. Els del Baix Llobregat  jugaran per primera vegada a la seva història al Palau Blaugrana, com a club, en un duel de la màxima categoria estatal. Això no vol dir que pels seus jugadors sigui la primera vegada, de fet, compten amb una plantilla amb molta experiència a l’OK lliga. Edu Castro assegura que “tenim ganes de tornar a casa amb el títol de la Intercontinental. Ho deixarem tot perquè el rival ho està fent molt bé, té un joc molt peculiar de continuïtats en zones interiors que és difícil de contrarestar i ens haurem de mentalitzar bé per afrontar el partit”. Marc Grau coincideix amb el tècnic: “Si, portem molts dies sense jugar al Palau, venim de guanyar a la Intercontinental, tenim ganes d’ensenyar-la a l’afició i sabem que és un partit complicat, és un gran equip amb grans jugadors i haurem de treballar-lo els 50 minuts per endur-nos els tres punts”.

 

 

Pau Bargalló, baixa per sanció

Els d’Edu Castro arriben al partit amb moltes ganes de jugar davant de l’afició blaugrana i  en una dinàmica històrica a la competició domèstica, amb 53 partits consecutius sense perdre i amb la intenció de seguir augmentant aquesta ratxa. El tècnic podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció del lesionat Matias Pascual i amb la baixa de Pau Bargalló per acumulació de targetes blaves. Completaran la convocatòria el jove Eloi Cervera i Jan Curtiellas. Els àrbitres del duel seran Raúl Burgos i Oriol Garriga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut