Deportivo Liceo-Barça: L’últim partit de la fase regular europea

Deportivo Liceo-Barça: L’últim partit de la fase regular europea

(20.30 hores, WSE TV) Els blaugranes, classificats per quarts de final com a primers de grup visiten un Deportivo Liceo que no té cap opció de classificació

Després de l’empat en l’última jornada de la Parlem OK Lliga contra l’Adiss Hockey Rivas, un fet que no va impedir als d’Edu Castro superar el millor registre de la història a la competició domèstica, aconseguint la fita d’estar 53 partits invicte sense perdre, aquest dijous a la pista del Deportivo Liceo (20.30 hores, WSE TV) toca tancar la fase de grups de la màxima competició europea. Ni els catalans ni els gallecs s’hi juguen res a nivell classificatori, si bé estem parlant d’una gran rivalitat cara a cara i això és senyal de partit d’alt voltatge, tal i com indica el tècnic blaugrana: “El Liceo-Barça és un partit sempre especial, jugant a La Corunya ja sabem les dificultats que ens poden plantejar. Hi anem amb la idea de ser molt competitius”.

Els precedents recents, de bon record

L’última visita dels blaugranes a Riazor és de molt bon record pels d’Edu Castro. Hi van sumar la seva 33a lliga, després d’una sèrie de playoff final que va acabar amb un contundent 3 a 0 favorable al Barça. Així doncs, per aquest fet i pels precedents de l’actual temporada, en que els culers han guanyat la Supercopa (2-3) i també els partits de la primera volta de la fase regular tant de l’OK Lliga (6-0) com de la WSE Champions League (8-2), els de Juan Copa sortiran amb tot per canviar la dinàmica. Els blaugranes en són conscients i es prenen el partit amb la màxima concentració per seguir millorant de cara als reptes immediats de l’equip. Ignacio Alabart té clar que “és un partit que pot servir de cara al que resta de temporada perquè serà molt competit, però també perquè ens pot servir anímicament i esportivament. Màxima il·lusió, màxima ambició i màxim compromís”. Sobre els gallecs, Edu Castro afegeix que “estan tornant a agafar un nivell molt alt, com correspon a un rival històric com aquest i ens esperem un rival molt fort”.

 

 

Amb l’ambició de seguir creixent

Els blaugranes viatgen aquest dimecres a la tarda cap a La Corunya amb l’intenció d’acabar invictes la fase de grups europea. Fins ara, el balanç és de 4 victòries i 1 empat. Saben que no serà gens fàcil, per l’entitat del rival que tindran al davant i pels precedents ja esmentat dels últims enfrontaments, però confien en el potencial de l’equip. Edu Castro comptarà amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció de Matias Pascual. Completarà la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran Pedro Silva i Paulo Almeida. 

 

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut