El president Joan Laporta felicita els campions de la Copa Intercontinental

El president Joan Laporta felicita els campions de la Copa Intercontinental

Aprofitant la visita, s’ha realitzat la fotografia oficial de la primera plantilla del Barça d’hoquei 2023/24 amb el president blaugrana

El president Joan Laporta ha estat present en l’entrenament d’aquest divendres del Barça d’hoquei patins per felicitar a tot l'equip per la gran temporada que s'està realitzant, especialment després de guanyar la Copa Intercontinental per sisena vegada i després d’igualar la millor ratxa de la història amb 52 partits consecutius sense perdre a l’OK Lliga. Una xifra que, d’altra banda, es podria superar si els blaugranes són capaços de sumar en la visita d’aquest dissabte a la pista de l’Adiss Hockey Rivas. El president també ha donat ànims a l'equip per afrontar els reptes exigents que venen per endavant, començant per la Copa del Rei i continuant pels quarts de final de la WSE Champions League que donen accés a la Final Four. Sense oblidar el Playoff de la Parlem OK Lliga, encara llunyà però sempre present.  

Aprofitant la visita del president blaugrana, s’ha realitzat la fotografia oficial de l'equip al Palau Blaugrana. La plantilla de la temporada 2023/24, juntament amb el president del club, Joan Laporta, el directiu responsable, Xavier Barbany, el coordinador esportiu, Gaby Cairo i els membres de l’staff tècnic encapçalat per Edu Castro, han quedat immortalitzats en una tradicional instantània que ha comptat amb la presència de tots els jugadors de la primera plantilla. Una fotografia que també ha comptat amb el jove Eloi Cervera, jugador de l’hoquei formatiu però plenament integrat en la dinàmica del primer equip, així com amb els membres de la comissió esportiva Ricard Otín i Pep Busquets.

 

 

Una jornada agraïda per part de tots els components de la primera plantilla del Barça d’hoquei i prèvia al pròxim partit dels d’Edu Castro, que serà aquest dissabte a la pista de l’Adiss Hockey Rivas, dotzens classificats a la taula de la competició regular de l’OK Lliga. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut