Unión Vecinal Trinidad - Barça: Amb la final entre cella i cella

Unión Vecinal Trinidad - Barça: Amb la final entre cella i cella

(01.30 hores, Esport3) El Barça buscarà el bitllet per a la final contra l’UVT de l’exblaugrana Carlitos López en un Aldo Cantoni ple a vessar

Ha arribat l’hora de la veritat. El Barça buscarà el bitllet per a la final de la Copa Intercontinental 2023 contra l’UVT de l’exblaugrana Carlitos López en un escenari mític i que presentarà un ple absolut com ja va succeir en l’edició del 2018. Els blaugranes, que disputaran les semifinals contra l’Unión Vecinal Trinidad (01.30 hores, Esport 3) durant la matinada de dissabte a diumenge, intentaran traslladar a la pista amb bon joc, l’amor rebut durant aquests dies previs pels aficionats argentins a San Juan. 

L’UVT posarà a prova la fiabilitat blaugrana

El conjunt argentí buscarà posar a prova la fiabilitat blaugrana, que arriba a la cita amb la classificació pels quarts de final de la WSE Champions League aconseguida com a primers de grup i liderant amb mà de ferro la competició domèstica. Aquest fet ha de servir als blaugranes per seguir treballant de la mateixa manera per no patir sorpreses. El tècnic blaugrana destaca els perills que pot presentar el rival definint-los com un equip “amb jugadors joves, típics d’aquí de San Juan, amb molta habilitat en l’u contra u, ràpids, descarats, que volen anar a porteria. Amb un hoquei menys tàctic que el nostre i amb la cirereta del Carlos que malgrat l’edat continua sent un jugador d’àrea, que haurem de vigilar molt bé perquè és un dels principals perills que tenen, sobretot en el joc interior”. Una competició especial i que Carles Grau defineix de la següent manera: “Sempre hi ha nervis. L’exigència és màxima. No ens passa res més pel cap que no sigui guanyar, són uns nervis sans. Disputar un títol així, que no es disputa cada any, ens ha de fer molta il·lusió i més que nervis hi ha moltes ganes de començar, esperem poder jugar la final de diumenge i emportar-nos el títol”. 

 

 

Ignacio Alabart, la principal novetat

Els blaugranes arriben al partit amb la novetat d’Ignacio Alabart que ja ha rebut l’alta mèdica de l’esquinç al genoll esquerre que es va produir durant el partit contra el Centroporsche Firenze VH Forte del passat 8 de febrer i que el va impedir disputar l’últim duel jugat a la pista de l’Igualada Rigat HC. Així doncs, Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció de Matias Pascual. Completarà la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran Franco Ferrari i Silvia Coelho.

 

 

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut