Gaudeix de tots els partits d’hoquei patins amb el ‘Pack Temporada 23/24’!

Gaudeix de tots els partits d’hoquei patins amb el ‘Pack Temporada 23/24’!

El Club posa a la venda el paquet d’entrades per a tot el curs amb preus populars

El Barça d’hoquei patins ja ha començat la pretemporada per afrontar un curs ple de reptes a superar al costat de l’afició del Palau. El Club ja ha posat a la venda les entrades pels partits de l’equip entrenat per Edu Castro i els aficionats culers poden fer-se amb les seves entrades individuals al lloc web del FC Barcelona.

Com a novetat, aquest dijous també s’han posat a la venda els nous ‘packs’ d’entrades de temporada, que tenen com a objectiu fomentar i fidelitzar l’assistència al Palau Blaugrana amb preus populars.

‘Packs’ d’entrades amb el preu reduït a la meitat i amb descomptes per a socis

Presenciar els 13 partits de la fase regular de l’OK Lliga té un cost, per al públic general, que oscil·la entre els 211 euros a tribuna i lateral i els 126 euros a la zona de gol.

Amb el nou ‘pack’ de temporada que ofereix el club, aquests preus es redueixen a la meitat, amb un cost d’entre només 105 i 63 euros. I com a regal, s’inclouen tota la resta de partits possibles al Palau: el partit de Lliga Catalana del proper 8 de setembre contra el Voltregà, els duels de Lliga Europea (tres de fase de grups més el que podria haver de quarts de final) i els de play-off (podrien ser 8).   

Els socis i sòcies del FC Barcelona mantindran l’entrada gratuïta al Palau Blaugrana però, si ho desitgen, també poden adquirir aquest ‘pack’ d’entrades amb un 20% de descompte addicional. Els avantatges del ‘pack’ permeten tenir reservat sempre el mateix seient i no haver de gestionar l’adquisició de l’entrada de cada partit. El cost passa a ser d’entre només 84 i 51 euros per poder veure tots els partits de la secció al Palau Blaugrana.

Cal subratllar que, tenint només en compte els 13 partits d’OK Lliga al Palau, els aficionats o aficionades a l’hoquei que adquireixin el ‘pack’ podran gaudir del millor hoquei amb un preu de mitjana per partit que és d’entre només 4 euros i 2,4 euros. I en el cas dels sòcies i sòcies, és una mitjana d’entre només 3,2 euros i 1,9 euros.

Com fer-se amb el ‘pack’?

Els ‘packs’ d’hoquei ja estan a la venda a les taquilles del Palau Blaugrana i també es poden adquirir enviant un correu electrònic a l’adreça hoqueipatins@fcbarcelona.cat .

Com fer-se amb les entrades individuals?

En cas de no voler adquirir l’abonament, els aficionats i aficionades també poden adquirir les entrades pels seus partits favorits. Ho poden fer mitjançant el lloc web del FC Barcelona, amb l’opció d’un 25% de descompte per la compra de tres o més entrades (codi FCB25). Els socis també poden adquirir digitalment les seves entrades gratuïtament (només despeses de gestió).

El primer partit del curs al Palau serà el 8 de setembre (20.00 hores) davant el Voltregà, en el duel de fase de grups de la Lliga Catalana. El primer partit de l’OK Lliga serà tot un Clàssic Barça – Reus (30 de setembre o 1 d’octubre). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut