La samarreta d’Aitor Egurrola es retirarà el 14 de maig

La samarreta d’Aitor Egurrola es retirarà el 14 de maig

El dorsal ‘1’ del llegendari porter blaugrana lluirà al Palau després del partit de 1/4 de final de l’OK Lliga (12.15 hores)

El FC Barcelona retirarà la samarreta d’Aitor Egurrola el proper diumenge 14 de maig, coincidint amb el primer partit de quarts de final del play-off de la Parlem OK Lliga. El duel contra el PAS Alcoi començarà a les 12.15 hores i l’acte de retirada de la samarreta es realitzarà un cop finalitzi l'enfrontament. Les entrades per aquest partit son gratuïtes i es podran aconseguir al lloc web del Club (despeses de gestió) o bé a les taquilles del Palau Blaugrana.

Egurrola, l’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona (78 títols), veurà retirat el seu dorsal ‘1’ després del compromís que va anunciar el president Joan Laporta en la roda de premsa de comiat (3 de març del 2022). Després d’haver arribat al Club el 1995, Egurrola va debutar amb el primer equip el 1998 i va estar 24 temporades al primer nivell.

Al llarg de totes aquestes temporades ‘el Pop’ va representar els valors del FC Barcelona amb tots els honors i va guanyar-se l’admiració del món de l’esport i, sobretot, dels apassionats a l’hoquei patins. És el jugador d’hoquei que ha aconseguit més Lligues (21), més Copes d’Europa (11), més Continentals (11) i més Copes del Rei (12).

També va ser l’MVP de les Copes 2007 i 2011 i, a més, ostenta el rècord d'imbatibilitat a l'OK Lliga des del desembre del 2018, amb 230 minuts i 38 segons sense encaixar cap gol. Amb la selecció va guanyar dos Europeus i dues Copes de les Nacions.

Les altres samarretes del Palau

Aquesta serà la segona samarreta de la secció hoquei patins present a la part més alta del Palau Blaugrana, fent companyia al dorsal ‘21’ de Beto Borregán (58 títols). Els altres esportistes que tenen la seva samarreta retirada són els jugadors d’hanbol Óscar Grau (2), Xavier O’Callaghan (4), Enric Masip (5), Iñaki Urdangarin (7), Víctor Tomàs (8), Joan Sagalés (14) i David Barrufet (16), els basquetbolistes Andrés Jiménez (4), Nacho Solozabal (7), Juan Carlos Navarro (11), Roberto Dueñas (12) i Juan Antonio San Epifanio "Epi" (15) i el porter de futbol sala Paco Sedano (28).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut