Aitor Egurrola: “He defensat l'escut del Barça amb honestedat i sacrifici”

Aitor Egurrola: “He defensat l'escut del Barça amb honestedat i sacrifici”

El ‘pop’ s’acomiada del Palau “amb la sensació d’haver fet alguna cosa bé” i amb la satisfacció “d’haver-hi fet tota la trajectòria”

Aitor Egurrola s’acomiada del Palau Blaugrana després de 24 temporades al primer equip i d’haver-se convertit en l’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona (78 títols). Més enllà dels èxits, ‘el pop’ destaca “el luxe de conviure amb companys d’una qualitat impressionant” i també subratlla “la sort i encert de realitzar tota la trajectòria al FC Barcelona”. “He defensat l’escut amb honestedat i sacrifici”.

En una entrevista realitzada amb Barça TV, l’etern dorsal ‘1’ (la seva samarreta serà retirada al Palau Blaugrana) expressa que després de l’última derrota contra el Reus “només em sortia demanar perdó”. “Després de rebre el reconeixement (amb el públic de peu i el passadís), em quedo amb la sensació d’haver fet alguna cosa bé”.

Egurrola també es queda “amb l’estima del vestidor” reflectida el dia que es va conèixer la fi de la seva etapa com a blaugrana. “Amb això me’n vaig content”. El porter de Castelldefels celebra 42 anys aquest Sant Joan i, en l'entrevista, també rep un missatge de felicitació d'alguns dels seus familiars i amics. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut