Fotografia oficial del Barça d'hoquei amb el president Joan Laporta

Fotografia oficial del Barça d'hoquei amb el president Joan Laporta

El president barcelonista ha felicitat el conjunt d'Edu Castro pels èxits que s'estan aconseguint aquest curs

El Barça d'hoquei patins ha realitzat aquest dijous la fotografia oficial de l'equip al Palau Blaugrana. La plantilla de la temporada 2022/23, juntament amb el president del club, Joan Laporta, i l'staff tècnic, han quedat immortalitzats en una tradicional instantània en que també ha estat present el lesionat Matias Pascual. L'argentí segueix el seu procés de recuperació després de fracturar-se la tíbia i el peroné durant el Mundial disputat el mes de novembre.

També han estat presents el directiu Xavier Barbany, els membres de la comissió esportiva Ricard Otín i Pep Busquets i el jove Joan Pascual. El jugador de l''hoquei formatiu del Barça ha estat convocat en tots els partits d'aquesta temporada, i està plenament integrat en la dinàmica del primer equip.

Joan Laporta ha volgut felicitar tot l'equip per la gran temporada que s'està realitzant, especialment després de guanyar la Copa del Rei i firmar una ratxa de 30 partits consecutius sense perdre. També ha donat ànims a l'equip per afrontar l'etapa final de la temporada, amb la Final Eight i el play-off de l'OK Lliga a l'horitzó.

El pròxim partit del Barça serà aquest dissabte a la pista del PAS Alcoi, setens classificats de la taula. Per aquest desplaçament, Edu Castro no podrà comptar amb Sergi Llorca, amb una lesió al peu dret.

mini_2022-03-16_FOTOEQUIPHOQUEI_05

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut