La Copa és blaugrana per 25a vegada!

La Copa és blaugrana per 25a vegada!

El Barça d’hoquei s’ha imposat a la final davant el Liceo i revalida el títol

La 25a Copa! La victòria d’aquest diumenge a Calafell ha permès aconseguir el 25è títol de Copa del Rei. Un xifra remarcable en les 79 edicions del tornegi del KO i que es converteix en el 132è títol de la història de la secció blaugrana. El Barça d’hoquei patins ha disputat la seva novena final de Copa consecutiva i s’ha imposat al Deportivo Liceo en el pavelló Joan Ortoll de Calafell.

El títol assolit també permet ampliar la distància respecte dels altres equips que figuren amb més títols de Copa: l’Espanyol (11) i el Liceo (10).

El primer títol que aixeca Sergi Panadero

El títol del torneig del KO és el primer que aixeca Sergi Panadero com a capità de l’equip. El ‘9’ barcelonista, que va lesionar-se en la final de la Supercopa i no va poder estar present en la celebració del primer títol del curs, ha rebut el preuat trofeu i ja suma un total de 10 copes com a blaugrana, només per sota del llegendari Egurrola (12) i de Jordi Trias (a l’Espanyol entre 1944 i 1962). També suma 10 Copes del Rei el porter Sergi Fernández (8 amb el Barça i 2 amb el Vic).

El triomf d’aquest diumenge també el 18è títol dels 26 possibles de l’etapa d’Edu Castro com a primer entrenador blaugrana. Pel que fa a la resta de jugadors, és la 5a copa de Pau Bargalló, la quarta d’Ignacio Alabart, la tercera de João Rodrigues i la segona d’Helder Nunes i Sergi Llorca. També és la tercera per Carles Grau, que va guanyar l’edició del 2015 amb el Vic i la del 2021 amb el Liceo. En aquesta última també va ser campió Marc Grau. 

Aquesta Copa també és la primera pel jove Joan Pascual (que està realitzant tot el curs amb el primer equip) i la sisena del lesionat Matias Pascual, concentrat en l’equip durant la Copa mentre continua amb el seu procés de recuperació. 

Fantàstic inici d’un març exigent

Sense gaire temps per gaudir de l’èxit, el Barça afronta ara una setmana exigent amb doble partit a domicili contra el Lodi italià (dijous) i davant el Reus (diumenge). L’equip jugarà el 18 de març a Alcoi i tornarà al Palau per jugar Lliga de Campions i OK Lliga el dijous 23 (contra el Valongo) i el diumenge 26 (davant el Calafell).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut