Liceo - Barça: Campions de Copa! (2-4)

Liceo - Barça: Campions de Copa! (2-4)

Els d'Edu Castro guanyen la final de Calafell i sumen la 25a Copa del Rei de la secció

Han estat tres dies d'hoquei. I tres dies que han acabat amb el Barça aixecant la Copa del Rei. La 25a de la secció, aquest cop en una edició que s'ha disputat a Calafell i després d'una gran final contra el Liceo. Amb molt ritme i un gran ambient, amb gols de Joao Rodrigues (x2), Sergi Panadero i Pau Bargalló que han permès a l'equip d'Edu Castro coronar-se novament com a campió. 

 

Un ritme infernal

Malgrat ser una final amb un títol en joc, ni el Barça ni el Liceo han sortit a la pista a especular. I això ha ajudat a l'espectacle, especialment després d'uns minuts inicials vibrants. El Barça ha sortit a totes, amb molta velocitat i grans jugades, mentre que el Liceo no s'ha quedat enrere. Els culers, però, han estat més efectius i Joao Rodrigues, de primeres després d'una assistència de Bargalló, ha obert la llauna (0-1, min 3).

A més, tot i la pressió d'un equip gallec que ha posat a prova Sergi Fernández una vegada i una altra (fins i tot ha aturat un penal de Carballeira al minut 7), els d'Edu Castro han pogut marxar cap als vestidors amb un avantatge més ampli. Un gran moviment a la mitja volta dins l'àrea de Sergi Panadero ha significat el segon gol del matí, el segon per als culers (2-0, min 12), en una primera part elèctrica i molt dinàmica.

El títol és blaugrana

A la represa, el ritme bestial que s'havia vist sobre el parquet ha baixat una mica, tot i que tots dos equips han continuat tenint ocasions. Finalment, però, el pas dels minuts ha beneficiat al Barça, que ha contemporitzat el joc i ha pogut ampliar distàncies. Primer, a través de Pau Bargalló després de culminar un contracop amb Alabart (0-3, min 32). Posteriorment, amb una picadeta brutal de Joao Rodrigues que ha deixat el títol a tocar (0-4, min 41).

El Liceo, amb una bola penjada a l'interior de l'àrea, ha reduit distàncies amb un gol entre Àlex Rodríguez (1-4, min 42) i Sergi Llorca. A més, a 3:16 del final, de nou Àlex Rodríguez ha batut Sergi Fernández (MVP del torneig), aquest cop després de la desena falta del Barça (2-4, min 47). Però els culers no han patit més per mantenir el resultat i han acabat celebrant la victòria en la final de la Copa. Enhorabona, campions! 

mini_2022-03-05_FCBHOQUEIvsLICEO_FINALCOPA_160

LA FITXA

LICEO, 2

BARÇA, 4

Liceo: Martí Serra, César Carballeira, Àlex Rodríguez, Dava Torres, Bruno Di Benedetto -cinc inicial- Pol Manrubia, Fabrizio Ciocale, Arnau Canal.

Barça: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues, Hélder Nunes -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca.

Gols: 0-1, Joao Rodrigues (min 3). 0-2, Sergi Panadero (min 12). 0-3, Bargalló (min 32). 0-4, Joao Rodrigues (min 41). 1-4, Àlex Rodríguez (min 42). 2-4, Àlex Rodríguez (min 47).

Àrbitres: Miguel Diaz Cosme, Jonathan Sánchez García. Blava al jugador del Liceo Àlex Rodríguez. Faltes: 15-11. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut