La ratxa de rècord del golejador Pau Bargalló

La ratxa de rècord del golejador Pau Bargalló

El ‘8’ barcelonista ha posat fi a una impressionant seqüència de 18 partits d’OK Lliga consecutius marcant

Pau Bargalló encadena set temporades al Barça d’hoquei patins, amb un rendiment immediat que li va permetre ser MVP de la Copa i de l’OK Lliga 2016/17 (el seu primer curs de blaugrana). Aquest rendiment, però, ha mantingut una línia ‘in crescendo’ molt difícil de superar. A banda de donar infinitat d’assistències de gol als seus companys, el seu joc ha anat evolucionat fins al punt de convertir-se també en un magnífic golejador. I la prova més recent és la impressionat ratxa de 18 jornades d’OK Lliga marcant de forma consecutiva. En total, 32 gols que li permeten compartir la condició de pitxitxi amb Martí Casas (Calafell).

La ratxa de marcar en 18 partits d’OK Lliga consecutius és un fet que, com a mínim, es pot qualificar d’impressionant. Des que es tenen dades oficials en l’OK Lliga moderna, és tot un rècord de regularitat en l’OK Lliga com a jugador blaugrana. El millor registre és de Josep Lamas (Liceo), que va marcar 50 gols durant 23 jornades consecutives la temporada 2014/15.

El registre del '8' barcelonista s’ha aturat en el Barça 6-1 Deportivo Liceo del passat diumenge (Pau Bargalló no va marcar però sí va donar tres magnífiques assistències de gol i ja n’acumula 25). “És un fet anecdòtic perquè l’important és guanyar els partits i competir bé, però em sento molt a gust amb el sistema de joc de l’equip. Sempre m’ha agradat molt fer assistències però fer gols també és bonic”, comenta Bargalló en una entrevista amb Barça TV.

La xifra de 18 partits seguits marcant agafa més magnitud si es tenen presents les següents dades:

  • Des de la temporada 2016/17, la millor xifra de regularitat golejadora era d’un màxim d’onze partits seguits, compartida per Jordi Adroher (Liceo 20/21; 18 gols), Àlex Rodríguez (Reus 19/20, 15 gols) i Maxi Oruste (Alcoi 17/18; 17 gols).
  • Fins ara, la millor ratxa de regularitat golejadora de Pau Bargalló era la dels set primers partits del curs passat (12 gols). Va acabar sent pitxitxi de la fase regular per primera vegada (39 gols).
  • Pau Bargalló es va perdre per lesió el partit a la pista del Caldes (5-5) i ha jugat 19 de les 20 jornades disputades. Per tant, en 18 partits marcant ha igualat la seva xifra golejadora a l’OK Lliga 19/20 i ha superat les dades dels cursos anteriors: 22 gols el curs 16/17 i 17 i 17 (cursos 18/19 i 19/20).
  • Aquesta temporada, a l’OK Lliga, quatre altres golejadors han marcat "només" en un màxim de set jornades consecutives: son Joao Rodrigues (10 gols en les últimes set jornades), Marc Julià (Reus), Xavi Costa (Noia) i Biel Pujadas (Alcoi).
  • En les 20 jorndes d’aquesta OK Lliga només hi ha set jugadors que hagin pogut marcar 18 gols o més.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut