Pau Bargalló i Helder Nunes, amb la base de l’Horta

Pau Bargalló i Helder Nunes, amb la base de l’Horta

Ambdós jugadors del Barça han realitzat una visita molt especial amb els més petits del club barceloní

Els nens i nenes de la UE Horta han viscut un dels entrenaments més especials que es pot tenir, compartint pista amb Pau Bargalló i Helder Nunes. Ambdós jugadors del Barça d’hoquei patins han fet una visita al club barceloní i s’han posat els patins per entrenar amb els joves jugadors. També han respòs les preguntes dels jugadors i han signat autògrafs.

Aquesta visita s’emmarca en la iniciativa del Barça d’hoquei patins per continuar promocionant l’hoquei a la ciutat de Barcelona i se suma als entrenaments de Sergi Panadero i Sergi Llorca amb el Claret i de Carles i Marc Grau amb el Martinenc.

Un cop acabat l’entrenament, Bargalló i Nunes han tornat cap als seus respectius domicilis per descansar i preparar les maletes per viatjar aquest dimecres cap a Portugal. El dijous caldrà afrontar un duel exigent a la pista del Valongo (22.30 hores, WSE TV).  

"Estar aquí és gratificant pels nens i també per a nosaltres"

Durant l’entrenament, en declaracions a Barça TV, Pau Bargalló ha destacat que fer aquestes visites és molt especial pels nens i nenes. “Els agrada compartir experiències amb nosaltres i s’ho passen bé”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Helder Nunes: “Veure’ns de prop és una alegria per a ells”. “Estar aquí es gratificant per a ells i també per a nosaltres”.

Sobre el proper partit a Valongo, Bargalló ha subratllat la “il·lusió” de l’equip per competir a Europa. “Vam fer un gran inici contra el Forte i ara anem a Valongo amb l’ambició d’aconseguir els tres punts”. I Nunes descriu que “el Valongo està fent una temporada molt bona a Portugal, amb jugadors joves que somien jugar contra el Barça. Nosaltres tenim experiència suficient i intentarem gaudir del partit i guanyar”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut