Arenys de Munt Solartradex – Barça: Amb la força i el respecte exigit

Arenys de Munt Solartradex – Barça: Amb la força i el respecte exigit

(12.15 hores, OKLiga.TV) El Barça visita la pista de l’Arenys de Munt “amb els cinc sentits posats perquè no hi ha rival petit”

L’OK Lliga segueix avançant amb un Barça que segueix invicte. I el desig és que continuï així el màxim de jornades possibles. Per aconseguir-ho, cal afrontar el partit a domicili d’aquest diumenge (12.15 hores, OKLiga.TV) amb la màxima concentració. El líder de la competició visita la pista de l’Arenys de Munt Solartradex, que lluita per sortir del descens directe (a dos punts). “És un equip que ho està fent força bé en els últims partits. És un equip que es fa fort a casa seva i hem d’anar amb els cinc sentits posats perquè no hi ha rival petit”, afirma Edu Castro.

Els maresmencs afronten la cita després d’empatar en el darrer partit a casa contra el Noia Freixenet (2-2) i de perdre a Riazor (4-2). Entrenat per Enric Daumal i Marc Roca, a l’Arenys hi ha jugadors amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana com Àlex Joseph i Lluc Vilà: “Son joves que ho estan fent força bé i és un nou partit d’OK Lliga en que haurem d’estar forts en totes les facetes”. Caldrà estar atent també a les accions del porter Guillem Garcia i de jugadors Marc Pujadas, Marc Puigvert, Arnau Font i Gerard Oviedo. D’altra banda, el capità Aleix Domènech serà baixa per sanció.

L’equip entrenat per Edu Castro ha realitzat aquest dissabte l’últim entrenament de la setmana i afronta el partit amb les baixes confirmades de Matias Pascual i Ignacio Alabart. “Esperem que Alabart pugui tornar en els propers partits però diumenge no hi serà”, comenta Castro, afegint que “estem encantats en com ens estan ajudant el Joan (Pascual) i el Manel (Hernández). Anem amb l’objectiu de ser molt competitius i amb ells també ho serem”.

En declaracions a Barça TV, el capità Sergi Panadero subratlla que “estem concentrats per anar a una pista complicada”. “L’Arenys està millorant el seu joc i es veu en els seus resultats”. “Hi anirem amb el màxim respecte cap a ells i amb la intenció de fer el nostre joc per aconseguir els tres punts”.

Panadero també es mostra satisfet per la ratxa de resultats i admet que “la dinàmica de l’equip és molt bona”. “El joc és molt fluid i els resultats estan arribant”. I també destaca els dos últim partits d’OK Lliga amb la porteria a zero: “L’equip està molt implicat i, si estem forts al darrere, amb les dues garanties que tenim sota pals, serà difícil que arribin mals resultats”.

L’equip afrontarà aquest partit abans de conèixer, el dilluns, el rival als quarts de la Copa del Rei i de viatjar dimecres cap a Portugal per jugar el dijous la segona jornada de la WSE Lliga de Campions contra el Valongo. Els àrbitres del partit d’aquest diumenge seran David Calonge i Jani Nicolás.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut