Parlem Calafell - Barça: Golejada per consolidar el liderat (0-7)

Els blaugrana firmen un gran partit a la pista del segon classificat i sumen la 10a victòria en 10 jornades

Triomf d'autoritat del líder. El Barça s'ha imposat per un contundent 0-7 a la pista del Parlem Calafell en firmar un gran partit que permet als d'Edu Castro sumar la 10a victòria en 10 jornades i deixar la porteria a zero davant el segon classificat. Els golejadors culers han estat Pau Bargalló (3), Alabart (2), Joao i Marc Grau. Abans de l'inici del partit s'ha guardat un emotiu minut de silenci per la pèrdua del jugador Alexandre Acsensi.

Domini i gols culers

El Barça ha començat ben viat liderant el marcador, amb un gol de Bargalló després d'una gran combinació amb Joao Rodrigues (0-1, min 6). Tot i les ocasions el matx ha donat pas a la treva fins que Sergi Llorca ha vist una targeta blava per una caiguda de Martí Casas, però Sergio Fernandez ha aturat la falta directa als 19 minuts.

Els blaugrana han firmat un gran tram final de la primera meitat. I és que els d'Edu Castro, que ha vist una targeta blava als 21 minuts, han marcat tres gols abans del descans. El primer ha estat obra de Bargalló tot i estar els culers inferioritat numèrica. Pocs segons després el jugador blaugrana tornaria a veure porteria en el seu hat-trick particular d'un jugador que ha marcat en tots els partits d'aquest curs. En els darrers segons de la primera meitat Alabart ha situat el 0-4 en aprofitar una bona assistència de Bargalló.

Amplien la golejada

A la represa els blaugrana han seguit dominant el marcador amb autoritat, sense concessions. I no tan sols això, sinó que els barcelonistes han ampliat progressivament l'avantatge sense donar avantatge al Parlem Calafell de remuntar. Joao ha situat el 0-5 als dos minuts de la represa.

El domini culer s'ha mantingut i el triomf culer estava encarrilat. Però el Barça encara ha tingut temps de marcar dos gols més. Alabart ha situat el sisè i Marc Grau ha tancat la golejada amb el darrer gol en els darrers segons. Nunes hauria pogut marcar el vuitè en un penal, però el porter local Gerard Camps ha aturat el xut. Un triomf que deixa el Barça encara més líder i amb el 10è triomf el 10 jornades. El proper partit serà aquest dissabte al palau davant l'Igualada (12.00 hores).

Parlem Calafell, 0
Barça, 7

Parlem Calafell: Gerard Camps, Jordi Ferrer, Martí Casas, Jan Escala i Arnau Xaus - cinc inicial-, Marc Solans, Uri Palau, Borja Espinosa i Curro Fernández-Àvila.

Barça: Sergio Fernandez, Alabart, Bargalló, Joao i Nunes -cinc inicial-, Joan Pascual, Sergi Panadero, Marc Grau i Sergi Llorca.

Gols: 0-1, Bargalló (min 6); 0-2, Bargalló (min 23); 0-3, Bargalló (min 24); 0-4, Alabart (min 25); 0-5, Joao (min 27); 0-6, Joao (min 36); 0-7, Marc Grau (min 39).

Àrbitres: Sergi Mayor i Raül Burgos. Ha amonestat amb targeta blava al blaugrana Sergi Llorca i al tècnic Edu Castro. Faltes: 10-6.