Parlem Calafell – Barça: Duel de la part alta en una jornada de dol

Parlem Calafell – Barça: Duel de la part alta en una jornada de dol

(17.00 hores, Esport3) El líder de l’OK Lliga visita la pista del segon classificat

L’OK Lliga afronta aquest dimarts una jornada amb molt dol en el món de l’hoquei patins. Sense temps per pair la tràgica notícia de la mort del jugador del Recam Làser Caldes, Alexandre Acsensi, en un malaurat accident de trànsit la nit del diumenge 4, el Barça visita la pista d’un Parlem Calafell que es troba en la segona posició de la taula després d’una victòria a Riazor (1-2). Abans del partit es realitzarà un minut de silenci en memòria d'Alexandre Acsensi.

Son uns dies duríssims per tot el món de l’hoquei i la notícia ens ha deixat consternats. Volem enviar l’escalf a tota la família de l’Alexandre i del Caldes”, ha declarat Edu Castro. En el mateix sentit s’ha pronunciat el calderí Sergi Fernández: “des de l’equip volem traslladar el missatge de condol a la família, als amics i a l’equip del Caldes”. “És una notícia duríssima”.

“El Calafell és segon per mèrits propis”

El duel corresponent a la desena jornada arriba amb un Barça que suma nou victòries i set punts més que el conjunt del Baix Penedès. L’equip d’Edu Castro s’ha exercitat aquest dilluns per preparar un partit molt exigent en que no es podrà comptar amb la baixa coneguda de Matias Pascual.

El tècnic blaugrana alerta dels perills del partit: “visitem un equip que és segon per mèrits propis. Acaba de fer partits boníssims contra el Noia (1-1) i el Liceo (1-2)” “El Joan Ortoll és una pista molt complicada, és segon contra primer i volem eixamplar la diferència respecte els perseguidors”. Per tant, Castro subratlla que “hem de fer un partit molt complet en totes les facetes del joc perquè sinó patirem molt”.

El porter blaugrana Sergi Fernández també destaca que el Calafell “és un equip molt fort que està fent les coses molt bé i segur que serà un partit molt bonic pels espectadors”.  

El conjunt entrenat per Ferran López compta amb jugadors de nivell com Martí Casas (15 gols, un menys que el pitxitxi Joao Rodrigues), exblaugranes com Jordi Ferrer i Sergio Miras, el capità Uri Palau, l’angolès Humberto Mendes, el madrileny Curro Fernández, el porter Gerard Camps i els joves Arnau Xaus i Jan Escala. Els àrbitres del partit seran Sergi Mayor i Raul Burgos. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut