Barça – PAS Alcoi: El líder torna a necessitar la força del Palau!

Barça – PAS Alcoi: El líder torna a necessitar la força del Palau!

(12.00 hores, Barça TV) El líder de l’OK Lliga té l’objectiu d’allargar la ratxa victoriosa contra un rival exigent

L’OK Lliga afronta la novena jornada del curs i el Barça no vol acabar amb la seva ratxa victoriosa (vuit triomfs consecutius més els dos de la Supercopa). Després de les victòries contra el Liceo i el Reus, el líder torna a necessitar la força del Palau Blaugrana. “Això no s’atura i hem de pensar en continuar sumant punts, sensacions i joc”, afirma Edu Castro. I el proper partit és aquest dissabte davant el PAS Alcoi (12.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV).

El tècnic blaugrana es mostra “molt agraït a l’equip per l’esforç que està fent en tots els sentits”. “Estem sent molt competitius i, en les dues últimes jornades, hem encarat molt bé els partits contra rivals de primer nivell”. Ara l’equip és líder amb sis punts més que el Liceo i vol consolidar el liderat abans de visitar dimarts la pista del Calafell (actual tercer classificat).

Castro recorda, també, que els alacantins van frenar la històrica ratxa de victòries (17) del curs passat amb un empat a domicili. “Cada partit té els seus paranys i l’Alcoi et pot fer mal i, si no estàs concentrat al 100%, pots ser vulnerable”. “No podem baixar els braços”. També opina el mateix el jugador Pau Bargalló: “L’Alcoi ens farà mantenir la tensió perquè és un gran equip i nosaltres sempre sortim el màxim de concentrats per fer el millor partit possible”.

Bargalló considera que el partit d’aquest dissabte “és una bona ocasió per seguir en la bona dinàmica que portem”. “Estem amb ganes d’afrontar un nou partit al Palau i esperem que la gent s’animi a venir per gaudir d’un gran partit”.

El ‘8’ barcelonista ha marcat en els 10 partits oficials d’aquesta temporada. Una ratxa que Bargalló defineix com “un fet anecdòtic” però que també és “bona senyal perquè jo vull ajudar a l’equip amb el que necessiti”. “Cada dia intento ser millor jugador, entrenar el màxim i gaudir d’aquest esport. Si ho gaudeixes, surten els resultats”, conclou Bargalló.

L’Alcodiam, de la seva banda, arribarà al Palau Blaugrana, amb deu punts i una vuitena posició després d’haver perdut 0-2 davant el Liceo en l’última jornada. Caldrà superar al porter ‘Guiri’ i s’haurà d’estar atent a les accions d’homes ofensius com Ferran Formatjé, Gonzalo Pérez i Caco Ceschin. Completen la plantilla de Lorenzo Pastor l’alacantí Marc Grau, els catalans Ivan Morales i Biel Pujadas i els argentins Agustin Domínguez i Tutti Baieli. Els àrbitres del penúltim partit del 2022 al Palau seran Albert Barba i Joel Garcia.   

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut