Barça – Reus Deportiu Virginias: L’hoquei torna al Palau amb tot un Clàssic!

Barça – Reus Deportiu Virginias: L’hoquei torna al Palau amb tot un Clàssic!

(16.30 hores, Esport3 i OKLiga.TV) Els blaugranes volen refermar el liderat contra “un equip molt treballat”

Un mes i mig després del Barça – Noia Freixenet (8-1) i després d’un Mundial que ens ha deixat sense el lesionat Matias Pascual, el Barça d’hoquei patins torna a casa. El Palau Blaugrana acollirà aquest dissabte (16.30 hores, Esport3 i OKLiga.tv) tot un Clàssic contra el Reus Deportiu Virginias.

El conjunt blaugrana s’ha entrenat aquest divendres després d’haver-se imposat dimecres a Riazor en un gran triomf (2-3). I ara toca aconseguir una nova victòria contra “l’únic equip que ens ha guanyat dues vegades al Palau en les últimes cinc temporades”. Així ho expessa Edu Castro, definint el Reus com “un equip d’autor (Jordi Garcia)”. “És un equip extraordinàriament treballat, estan molt estructurats, corren molt bé al contracop i son molt solidaris en defensa”.

L’últim precedent és el de la final de la Supercopa d’aquesta temporada (4-0) i l’equip és líder amb set victòries en set jornades, amb un Reus segon i cinc punts per sota. “Tenim present la temporada passada, en que vam fer una fase regular boníssima. Ara volem seguir igual a la fase regular i millorar als play-off”, comenta Castro, subratllant que “volíem tornar molt bé del Mundial i aquesta és una nova pedra de toc important”. “L’equip ha sigut molt competitiu en tots els partits i s’ha sobreposat a totes les adversitats”.

En declaracions a Barça TV, Joao Rodrigues també ha manifestat que el Clàssic “serà un partit molt difícil i espero que l’afició ens pugui ajudar”. “Tenim bones sensacions perquè sempre és molt difícil guanyar a la Corunya”. El màxim golejador de l’equip també ha comentat que “estem molt motivats per jugar aquests partits i, sobretot, després del que va passar la temporada passada”. “Intentarem fer un gran partit, aconseguir els tres punts i oferir un bon espectacle”.

Els reusencs arribaran al Palau Blaugrana amb el mateix bloc de la temporada, amb l’única absència de Pablo Del Rio (Vilafranca) i amb la baixa per lesió de Raul Marín, que no ha pogut competir en el que portem de curs.

El partit d’aquest dissabte serà el 81è Clàssic Barça – Reus que es juga al Palau Blaugrana, amb un balanç de 64 victòries, quatre empats i dotze derrotes. Els àrbitres seran Miguel Díaz i David Pedrola.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut