Deportivo Liceo - Barça: El líder reprèn la ratxa victoriosa (2-3)

Deportivo Liceo - Barça: El líder reprèn la ratxa victoriosa (2-3)

Els blaugranes, amb un gran Sergi Fernández sota pals, s'han apoderat del triomf per seguir en la primera posició

El líder no canvia. Ha passat el temps, un Mundial per mig guanyat per l'Argentina d'un lesionat Matias Pascual -el seu lloc l'ha ocupat Joan Pascual-, però el Barça continua guanyant des de la primera posició de l'OK Lliga. En aquesta represa, el Deportivo Liceo no ha pogut amb la tendència victoriosa dels culers. Així doncs, els gols de Pau Bargalló, Sergi Llorca i Marc Grau, acompanyats d'un immens Sergi Fernández, han pintat de blaugrana el Clàssic i han refermat els d'Edu Castro en la primera posició. 

 

Efectivitat blaugrana

És un avantatge tenir Pau Bargalló. L'únic jugador de l'OK Lliga que ha anotat en les set jornades disputades, ha obert l'electrònic. El blaugrana s'ha mostrat infal·lible davant Martí Serra en un dels primers llançaments dels d'Edu Castro en un context d'igualtat. Ara bé, l'efectivitat només s'ha alineat del costat culer. Perquè l'elenc gallec ha maldat per anotar. Bé per les magnífiques aturades de Sergi Fernández, o bé pel ferro. 

L'encert dispar en la primera meitat ha tingut continuïtat. Aquesta vegada ha estat l'estic de Sergi Llorca. Una bonica manera d'enaltir el seu retorn després de la lesió a l'espatlla esquerra. El 44 ha aprofitat un refús per enviar la bola al fons de la xarxa. D'aquesta manera, el Barça ha doblat l'avantatge en un matx que ha anat sumant faltes. En conseqüència, s'ha presenciat la primera falta directa, a favor del Deportivo Liceo. La resolució, però, no s'ha desmarcat de la tendència del partit. El 10 culer ha aturat el llançament d'Àlex Rodríguez.

Focus per al 10 culer

A la segona part, la bola aturada també ha viscut en l'errada. Per un costat, Pau Bargalló ha fallat davant Martí Serra en la desena falta dels gallecs. I, a l'altre costat, Sergi Fernández ha augmentat el seu catàleg d'intervencions en una nova falta directa i en  la inferioritat blaugrana per la targeta blava a Helder Nunes. Cal destacar que el porter barcelonista també ha estat ben escudat per la coral feina defensiva. La muralla barcelonista ha crescut amb una nova aturada del 10 en una falta directa. Quan els verds començaven a desesperar-se per les intervencions del porter culer, en la superioritat han aconseguit retallar distàncies. 

El Barça resisteix

Aquest 1-2 ha canviat el ritme del matx. Ha passat del control blaugrana a l'elevada intensitat. Un guió que ha propiciat la quinzena falta del Barça i el 2-2. Sergi Fernández havia desfet una nova falta directa, però en el refús no ha pogut evitar l'empat d'Àlex Rodríguez. Un resultat que no ha enfonsat els d'Edu Castro, que ràpidament s'han recuperat i han tornat a dibuixar l'avantatge. En una transició, Marc Grau ha enfredat la recció gallega (2-3). 

El darrer ímpetu del Deportivo Liceo ha arribat amb superioritat numèrica als darrers minuts: 5 contra 3. Però, tampoc en un llançament de penal, han pogut evitar la victòria del Barça. Un conjunt que s'ha apoderat del Clàssic i ha continuat enrocat en la primera posició de l'OK Lliga. El pròxim repte és el Reus al Palau Blaugrana a les 16.30 hores. 

FITXA DEL PARTIT 

Deportivo Liceo, 2
Barça, 3

Deportivo Liceo: Martí Serra, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Pol Manrubia i Dava Torres -cinc inicial- Lluís Ricart, Fabrizio Ciocale, Arnau Canal i Bruno Di Benedetto
Barça: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau i Sergi Llorca

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 7); 0-2, Sergi Llorca (min. 15); 2-1, Àlex Rodríguez (min. 38); 2-2, Àlex Rodríguez (min. 41); 2-3, Marc Grau (min. 43)

Àrbitres: Rubén Fernández i Iván González. Han amonestat amb targeta blava els visitants Helder Nunes (min. 30), Sergi Panadero (min. 36) i Pau Bargalló (min. 48). Faltes: 15-16

*Foto: Manu Boutureira

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut