Deportivo Liceo – Barça: Retorn exigent a Riazor

Deportivo Liceo – Barça: Retorn exigent a Riazor

(20.00 hores, Esport3) El Barça torna a competir després d’un Mundial que ha passat factura amb la baixa de Pascual

El Mundial d’hoquei patins ja és història i ara torna l’OK Lliga. I torna aquest dimecres (20.00 hores, Esport3) amb un Clàssic contra el Deportivo Liceo a Riazor i amb l’interrogant de com serà l’estat de forma dels blaugrana després d’un Mundial que ha passat factura amb la baixa per lesió de Matias Pascual. “Esperem estar en la mateixa línia que quan ho vam deixar però és una incògnita”, afirma Edu Castro.

Tot plegat en una setmana que també té un plat fort el dissabte, amb la visita del Reus Deportiu Virginias al Palau Blaugrana (16.30 hores). “El Liceo i el Reus son dos rivals molt complicats per tornar, de primeríssim nivell, i haurem d’estar a l’alçada per aconseguir resultats positius”.

El tècnic lamenta que “si el Mundial ha afectat a algun equip, és a nosaltres”. “Matias és un jugador molt important, difícil de substituir i és una baixa de llarga durada”. L’altra cara de la moneda és el retorn de Sergi Llorca, que disputarà el seu primer partit del curs amb el primer equip després d’haver agafat rodatge durant tres partits amb el Barça Atlètic: “Em noto molt bé i les sensacions son molt bones. Tinc moltes ganes de competir” afirma el propi Llorca.

Els cinc mundialistes (Fernández, Alabart, Bargalló, Rodrigues i Nunes) que han tornat sans i estalvis de l’Argentina s’han entrenat amb l’equip des d’aquest diumenge i l’equip viatjarà aquest dimarts cap a Galicia. També ho farà el jove Joan Pascual, que entrarà a la convocatòria en el lloc de Matias.

L’objectiu serà “dur el partit al nostre terreny” per tornar amb tres punts de Riazor. El Liceo, amb els mundialistes Dava Torres, Bruno Di Benedetto i Mati Bridge, es troba només tres punts per sota del Barça i aspira al liderat de la competició. Caldrà estar atent, doncs, a les accions del gallec César Carballeira, de l’argentí Fabri Ciocale i dels catalans Martí Serra, Sito Ricart, Arnau Canal, Àlex Rodríguez i Pol Manrubia (cedit pel Benfica just abans del Mundial). Els àrbitres del duel seran Ruben Fernández i Ivan González.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut