Sergi Panadero i Sergi Llorca visiten la base del Claret

Sergi Panadero i Sergi Llorca visiten la base del Claret

Ambdós jugadors han entrenat i compartit vivències amb els més petits del club barceloní

Els jugadors Sergi Panadero i Sergi Llorca han realitzat un entrenament especial amb els joves jugadors del Club Hoquei Claret. Ambdós blaugranes s’han posat els patins i han compartit els seus coneixements amb els més petits del club barceloní, en una tarda molt especial per aquests nens i nenes que han tornat cap a casa amb un gran record i autògrafs de Panadero i Llorca.

El ‘9’ i el ‘44’ blaugrana han iniciat de nou unes visites a clubs i escoles d’hoquei que es realitzen per fomentar l’hoquei patins a Barcelona i que, en les dues últimes temporades, no s’havien pogut realitzar per la pandèmia.

“Sempre és gratificant fer aquestes visites ja que als nens els fa il·lusió”, ha comentat el capità Panadero. I Llorca també ha expressat que “fa molt temps que no podíem fer aquestes visites i, per a nosaltres, és una alegria veure tants nens jugant a hoquei. Fa quatre dies nosaltres érem petits i teníem els jugadors del Barça com a referents”.

El retorn dels internacionals

D’altra banda, els jugadors internacionals del Barça d’hoquei patins ja han tornat del Mundial d’Argentina i s’incorporaran als entrenaments dirigits per Edu Castro en els propers dies.

L’única absència serà el lesionat Matias Pascual, que ha sigut operat satisfactòriament de la fractura de tíbia i peroné soferta a la semifinal del Mundial. Aquesta intervenció s’ha realitzat a la Clínica El Castaño de San Juan (Argentina), amb la coordinació dels serveis mèdics de la selecció argentina i del FC Barcelona. El jugador és baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut