Barça - Arenys de Munt Solartradex: Imparables! (7-1)

El Palau Blaugrana ha presenciat l'exhibició barcelonista per construir la quarta victòria en quatre jornades de l'OK Lliga

Ritme victoriós. El Barça ha escrit meravellosament el quart triomf en les quatre primeres jornades de l'OK Lliga després de derrotar l'Arenys de Munt Solartradex al Palau Blaugrana (7-1). Per tant, els d'Edu Castro s'han fet forts al temple culer en assolir la segona victòria en dos partits gràcies al vendaval ofensiu. João Rodrigues (4), Marc Grau (2) i Pau Bargalló han estat els encarregats d'escriure el seu nom en els gols d'un equip coral, que s'ha mostrat una jornada més imparable.

El Barça s'ha presentat, i ha avançat, amb el mode piconadora ofensiva al Palau Blaugrana. Quan l'Arenys de Munt s'ha despertat, el marcador ja tenia l'1-0 de Marc Grau. El 28 només ha tardat dos minuts a estrenar l'electrònic, però abans els culers havien enviat una bola al ferro. En aquests primers minuts de domini barcelonista, els germans Grau han copat focus. Perquè, si Marc Grau s'ha apuntat el seu primer gol com a blaugrana a la Lliga, des de la porteria, Carles Grau ha deixat intervencions de mèrit per evitar l'empat.

João posa la directa

Si les individualitats han funcionat a la perfecció, la coralitat també. Construint un mur impenetrable, la parcel·la ofensiva ha confirmat la superioritat culer. João Rodrigues ha ampliat més distància i, d'aquesta manera, s'ha situat al capdamunt de màxims golejadors barcelonistes en aquesta OK Lliga. Més quan ha dibuixat, en un tancar i obrir d'ulls, el seu pòquer ple de quirats. Primer, gràcies a una combinació magistral amb Pau Bargalló, després, amb Helder Nunes i, per acabar el seu recital, amb un llançament de penal imparable.

BN4A2568
Pòquer de João Rodrigues contra l'Arenys de Munt Solartradex

En aquest catàleg d'exhibicions del Barça, el contrapunt l'ha posat Lluc Vilà amb el 5-1. També Joan Pascual quan no ha pogut transformar una nova bola aturada. D'aquesta manera, la primera part vertiginosa de clar discurs blaugrana ha acabat amb aquest 5-1. Un folgat marge que Carles Grau s'ha encarregat de mantenir en la represa.

Segueix el setge ofensiu culer

Sense abaixar el ritme, els d'Edu Castro han continuat amb ímpetu ofensiu. Pau Bargalló s'ha topat amb el ferro. Un element que també s'ha aliat amb els culers per evitar la segona diana del conjunt del Maresme. Un ensurt esporàdic, ja que el matx ha viscut en el permanent setge melòdic dels blaugranes per acréixer la golejada. Pau Bargalló, Marc Grau, gràcies a una acció màgica d'Alabart, s'han apuntat les darreres dianes per certificar el vendaval culer continuat.

Així doncs, el Barça s'ha fet fort al Palau Blaugrana amb un ritme ofensiu magistral i s'ha embutxacat el quart triomf seguit en l'OK Lliga. Ara, toca pensar en el pròxim repte: el pròxim dissabte 1 d'octubre a les 20.30 hores el Barça visita la pista del Solideo PHC Sant Cugat per seguir el ritme victoriós.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 7
Arenys de Munt, 1

Barça: Carles Grau, Matias Pascual, Marc Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló -cinc inicial- João Rodrigues, Helder Nunes, Sergi Panadero i Joan Pascual
Arenys de Munt: Ernest Burgaya, Lluc Vilà, Àlex Joseph, Aleix Domènech i Marc Puigvert -cinc inicial- Guillem Garcia, Arnau Font, Gerard Oviedo, Marc Pujadas i Gerard Gallardo

Gols: 1-0, Marc Grau (min. 2); 2-0, João Rodrigues (min. 11); 3-0, João Rodrigues (min. 17); 4-0, João Rodrigues (min. 18); 5-0, João Rodrigues (penal) (min. 19); 5-1, Lluc Vilà (min. 20); 6-1, Pau Bargalló (min. 40); 7-1, Marc Grau (min. 42)

Àrbitres: Raul Burgos i Jordi Reverter. Faltes: 8-4