Barça - CP Voltregà Stern Motor: Victòria en l'estrena del Palau! (5-2)

Barça - CP Voltregà Stern Motor: Victòria en l'estrena del Palau! (5-2)

L'equip d'Edu Castro ha superat a un molt bon conjunt visitant que ha fet suar de valent als blaugranes

El CP Voltregà Stern Motor ha fet suar de valent a un molt bon Barça per a sumar tres punts més en aquesta nova temporada de la Parlem OK Lliga (5-2). El conjunt entrenat per Edu Castro ha sabut patir i ha fet un gran partit per a superar als osonencs amb autoritat en la segona jornada del campionat. Els gols de Matias Pascual, Pau Bargalló i Ignacio Alabart, que ha completat un hat-trick, han estat suficients per superar els dos gols d'un Voltregà que s'ha mostrat molt combatiu.

 

Setge amb premi final

El partit ha començat amb un Barça posant setge a la porteria de Javi Sánchez i un Voltregà que es defensava bé tractant de mantenir el resultat de 0-0 al marcador. El porter dels osonencs ha fet una gran actuació, evitant el gol culer en diversos atacs.
 
Finalment, una gran combinació entre Pau Bargalló i Matias Pascual ha acabat perforant la porteria dels visitants just abans que acabés la primera meitat, després d'un primer temps on semblava impossible superar a Javi Sánchez.

El partit embogeix

A l'inici de la segona meitat el Voltregà ha volgut buscar la porteria de Carles Grau, que debutava oficialment amb molt bona nota, i el partit ha passat a una fase d'anada i tornada amb ocasions per tots dos equips. Aprofitant aquest ritme frenètic, el Barça ha muntat un gran contraatac que Pau Bargalló que culminat amb el 2-0.
 
Al minut 37, Aleix Molas, amb una gran jugada individual, retallava distàncies al marcador. Un bon gol d'Ignacio Alabart semblava acabar amb el patiment dels blaugranes, però, gairebé immediatament després, els osonencs gaudien d'un directe que Gerard Teixidó ha convertit en el 3-2.
 
Alabart, però, no estava disposat a deixar opcions a l'equip visitant i ha aprofitat un penal per posar el 4-2 i un directe per sentenciar amb el 5-2 definitiu completant el seu hat-trick particular.

El Barça jugarà aquest dimarts a Girona (20.00 hores) i el dissabte 24 (12.00 hores) tornarà al Palau Blaugrana per jugar la quarta jornada contra l'Arenys de Munt.

Fitxa tècnica:

Barça, 5
CP Voltregà Stern Motor, 2
 
Barça:  Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues, Matias Pascual- cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Helder Nunes.
 
CP Voltregà Stern Motor: Javier Sánchez, Pol Molas, Gerard Teixidó, Èric Vargas, Aleix Molas – cinc inicial- Dídac Alonso, Jordi Burgaya, Humbert Serra.
 
Gols: 1-0 Matias Pascual (min. 25); 2-0 Pau Bargaló (min. 28); 2-1 Aleix Molas (min. 37); 3-1 Ignacio Alabart (min. 45), 3-2 Gerard Teixidó (min. 47); 4-2 Ignacio Alabart (min. 48), 5-2 Ignacio Alabart (min. 49)
 
Àrbitres: Albert Barba i Oriol Escobar. Blava a Gerard Teixidó. Faltes: 11-8.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut