Barça – Voltregà Stern Motor: Com a casa, enlloc!

Barça – Voltregà Stern Motor: Com a casa, enlloc!

(12.00 hores, Barça TV) El Palau acull el primer partit de la temporada, entre el campió de la Supercopa i un Voltregà valent

El Palau Blaugrana tornarà a obrir les seves porters aquest dissabte (12.00 hores, Barça TV i OKLiga.TV) per acollir un atractiu partit d’hoquei entre el Barça i el Voltregà Stern Motor. El campió de la Supercopa iniciarà la segona jornada “amb moltes ganes de tornar a competir davant la nostra afició, de tornar a ser fidels nosaltres mateixos, d’oferir la Supercopa i de jugar contra un gran rival”. Així ho explica Edu Castro, tot recordant que “competir és decidir a quin estil vols jugar i ser tant sòlids com estem fent durant aquesta temporada que acaba de començar”.

El tècnic blaugrana preveu “un partit complicat”. “Vam jugar un amistós a la seva pista que es va decidir de forma ajustada” (2-4 remuntant un 2-0 al descans).

L’equip ha realitzat aquest divendres, al CAR de Sant Cugat, el darrer entrenament de la setmana, amb tots els jugadors disponibles excepte la baixa ja coneguda de Sergi Llorca. Castro comenta que “tenim bones sensacions però això s’ha d’allargar i s’ha de competir bé”. “Ens hem de fixar en nosaltres mateixos”.

En declaracions a Barça TV, Ignacio Alabart també preveu un duel “complicat” davant “un equip que vindrà a guanyar”. “Son jugadors atrevits, valents, amb experiència, joventut i qualitat. Haurem d’imposar-nos a la pista perquè sinó serà molt difícil aconseguir els tres punts”.

El 3 barcelonista expressa també el desig “de retrobar-nos amb l’afició”. “Hem començat molt bé la temporada i també volem començar-la molt bé a casa. Som conscients que l’any passat no vam poder donar als aficionats les alegries que es mereixen”.

Els aficionats que arribin amb temps al Palau (abans de les 11.45) podran fotografiar-se amb la Supercopa al bulevard del Palau. “El compromís i la il·lusió de l’equip és màxima i la Supercopa ens ha donat un plus i ens reforça a nivell de joc. Tot això es resolt a final de temporada però sempre és important començar amb bon peu”.  

El Voltregà es presentarà al Palau Blaugrana amb la incorporació aquest estiu del davanter Jordi Burgaya (Liceo) i del defensa Dídac Alonso (Manlleu). Entrenats per l’exblaugrana Lluís Teixidó, els osonencs tenen jugadors intensos com Gerard Teixidó, Èric Vargas, Aleix Molas, Pol Molas i Humbert Serra i en la primera jornada van caure en l’últim minut davant el Deportivo Liceo (3-4). Els àrbitres del partit seran Albert Barba i Oriol Escobar.

Per últim, cal recordar que els espectadors del Barça – Voltregà podran aparcar el vehicle a les instal·lacions del FC Barcelona però hauran de retirar-lo abans de les 14.30 hores per la disputa del Barça  - Elx a l’Spotify Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut