L’hoquei torna dissabte al Palau Blaugrana

L’hoquei torna dissabte al Palau Blaugrana

El feu barcelonista inicia el curs rebent la visita del Voltregà en una jornada en que s’oferirà el trofeu de la Supercopa a l’afició

Torna l’hoquei patins al Palau Blaugrana. El Barça – Voltregà Stern Motor d’aquest dissabte 17 de setembre (12.00 hores) serà el primer partit de la temporada al feu barcelonista. Cal recordar que el mateix dia es disputarà el Barça – Elx a l’Spotify Camp Nou (16.15 hores) i que l’equip entrenat per Edu Castro té moltes ganes de retrobar-se amb l’afició. A més, els campions de la Supercopa oferiran el trofeu obtingut a Olot davant el Reus (4-0).

El Barça arribarà a la cita al capdavant de la taula després de la sòlida victòria aconseguida en la primera jornada a Lleida (0-5). El rival d’aquest primer partit al Palau serà un Voltregà que va caure davant el Liceo (3-4) en l’últim minut.

El Palau viurà dos dissabtes consecutius d’hoquei, ja que el dia 24 es rebrà la visita de l’Arenys de Munt (12.00) en el duel corresponent a la quarta jornada.

Abans de l’aturada que hi haurà durant els mesos d’octubre i novembre per la disputa del Mundial a San Juan, el Palau acollirà el duel contra el Noia Freixenet (7, 8 o 9 d’octubre). El següent partit al Palau no serà fins el cap de setmana del 26 i 27 de novembre, amb tot un Clàssic contra el Reus Deportiu Virginias.

Vine amb temps al Palau i fotografia't amb la Supercopa

Tots aquells aficionats que arribin a les instal·lacions del FC Barcelona abans de les 11.45 hores, podran fotografiar-se amb el trofeu de la Supercopa 2022, que estarà exposat al boulevard del Palau Blaugrana. Es podrà accedir a les instal·lacions del FC Barcelona amb vehicle propi i, per motius logístics de la disputa del partit de futbol Barça - Elx, s'haurà de retirar el vehicle abans de les 14.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut