Finques Prat Lleida – Barça: Comencen amb bon peu (0-5)

Finques Prat Lleida – Barça: Comencen amb bon peu (0-5)

Els homes d’Edu Castro han firmat un gran partit i han sumat una golejada de mèrit en la seva estrena a la Parlem OK Lliga

La Parlem OK Lliga ha començat de forma immaculada per al Barça (0-5). Els blaugranes han fet valer la seva superioritat tècnica i col·lectiva i han iniciat la competició regular amb un important triomf. Joao Rodrigues, Pau Bargalló (2), Helder Nunes i Matias Pascual han estat els golejadors d’un partit que ha comptat també amb una gran actuació de Sergi Fernández sota pals.

Malgrat entrar a la convocatòria, el capità Sergi Panadero no ha disputat cap minut a causa de la contusió costal que va rebre a la final de la Supercopa. El pròxim compromís de l’equip serà el dissabte 17 de setembre a les 12:00 hores contra el Voltregà al Palau Blaugrana.

Primera meitat de domini absolut

Inici immillorable par al Barça d’Hoquei Patins. Els homes d’Edu Castro han iniciat el duel amb un somriure, personificat en la figura de Joao Rodrigues. El portuguès ha culminat una gran assistència de Pau Bargalló i ha avançat als blaugranes en el marcador. 

Un cop trobat el primer gol, el ritme ofensiu culer no ha afluixat. Els visitants han continuat creant ocasions de gol fins que Pau Bargalló ha canviat el rol d’assistent per al de golejador i ha anotat una gran diana amb una rematada al segon pal que ha permès als culers marxar al descans manant en el marcador per partida doble. 

Completen la golejada

A la represa, el Barça ha sentenciat el duel. Les aturades d’un Sergo Fernández que ha estat inspirat durant tot el partit han impedit que el Lleida s’apropés en l’electrònic i han donat ales a l’atac barceloní. Així, Helder Nunes, amb un xut potent i Matias Pascual, protagonista d’una gran definició, han acabat de sentenciar un duel que sempre ha estat de cara per als culers. Pau Bargalló ha conclòs la golejada barcelonina anotant un gran gol que ha suposat el seu doblet personal.

Fitxa tècnica

Finques Prat Lleida, 0Barça, 5

Finques Prat Lleida: Elagi Deitg, Paiva, Jordi Badia, Cañellas i Jepi Selva – cinc inicial – Oriol Vives, Xavi Aragonès i Sergi Folguera.

Barça: Sergi Fernández, Joao Rodrigues, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Matias Pascual – cinc inicial – Helder Nunes, Marc Grau i Joan Pascual.

Gols: 0 – 1, Joao Rodrigues (min. 2); 0 – 2, Pau Bargalló (min. 22); 0 – 3, Helder Nunes (min. 28); 0 – 4, Matias Pascual (min. 32); 0 – 5, Pau Bargalló (min. 49).

Àrbitres: Sergi Mayor i Juan Iglesias. Han amonestat amb targeta blava al local Nuno Paiva i al visitant Helder Nunes. 

Fotografia: FCB - Arxiu 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut