Finques Prats Lleida – Barça: Comença el nou camí de l’OK Lliga!

Finques Prats Lleida – Barça: Comença el nou camí de l’OK Lliga!

(21.15 hores, Esport3) El campió de la Supercopa inicia la fase regular amb la màxima concentració

El primer títol de la temporada va acabar amb color blaugrana. El Barça es va mostrar en forma en els dos primers partits oficials de la Supercopa i ara toca afrontar un nou repte: la Parlem OK Lliga. “L’equip està content i orgullós de la pretemporada que s’ha fet i ara tenim moltíssimes ganes de començar i d’aconseguir els tres primers punts”, descriu Edu Castro.

La competició troncal del curs comença aquest dissabte amb un primer duel a Lleida (21.15 hores, Esport3) i acabarà el mes de juny amb el play-off. “Cada partit de l’OK Lliga és important i l’hem d’afrontar amb les millors condicions”, subratlla Castro.

El tècnic blaugrana preveu enfrontar-se davant un Lleida “que sempre ens posa les coses molt complicades”. A l’Onze de Setembre no hi haurà el retirat capità Andreu Tomàs ni els ara jugadors del Liceo Martí Serra i Bruno Di Benedetto. L’equip del Segrià s’ha reforçat, però, amb els porters Elagi Deitg (Igualada) i Oriol Codony (Manlleu) i amb els jugadors Xavi Aragonès (Vilafranca) i Nuno Paiva (Montebello). En la plantilla d’Albert Folguera s’hi mantenen jugadors importants com Joan Cañellas, Oriol Vives, els exblaugranes Jepi Selva i Jordi Badia i els joves Sergi Folguera i Sergi Duch.

En declaracions a Barça TV, Marc Grau també considera que el Finques Prats Lleida “és un gran equip i ens ho posarà molt complicat”. “Sempre competeix molt bé, amb grans jugadors i un gran entrenador. Hem de fer el nostre paper i jugar com sabem per aconseguir els primers tres punts”.

El nouvingut, amb un pòquer de gols en el seu primer partit oficial amb el Barça (la semifinal de la Supercopa), considera que “començar la temporada guanyant un títol sempre és positiu”. “Ara la Supercopa és passat i comencem una Lliga que és una competició totalment diferent”. “Estem treballant molt bé, hem fet una bona pretemporada i volem començar amb bon peu la Lliga”.

L’equip ha realitzat aquest divendres el darrer entrenament abans de desplaçar-se dissabte fins a Lleida. En aquesta última sessió preparatòria hi ha participat Sergi Panadero, que va rebre una contusió costal en la final de la Supercopa. Els àrbitres del partit seran Sergi Mayor i Juan Iglesias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut