Barça- Reus Deportiu: Supercampions! (4-0)

El Barça goleja al Reus Deportiu (4-0) a la segona meitat i conquereix el seu dotze títol

Tot just és el segon partit oficial de la temporada i el Barça d'hoquei patins ja ha aixecat el primer títol del curs. Els blaugranes s'han imposat al Reus Deportiu per 4-0 per proclamar-se, per dotzena vegada, en supercampions d'Espanya. Matias Pascual, Joao Rodrigues, Pau Bargalló i Ignacio Alabart han estat els golejadors blaugrana.

Igualtat a la primera part

El partit ha començat amb molta igualtat i un Reus decidit a anar a guanyar el partit. Sergi Fernández ha hagut de fer un parell d'intervencions per mantenir el resultat inicial en el marcador. A poc a poc, els blaugranes s'han anat trobant més còmodes sobre la pista d'Olot i han anat acostant-se a la porteria de Càndid Ballart, que ha salvat els roig-i-negres del gol culer en més d'una ocasió. Sergi Panadero ha estat protagonista de l'ensurt de la nit, quan en una topada ha quedat estès sobre el parquet amb una contusió a la costella. El de Vic s'ha hagut de retirar del matx i ha estat traslladat a l'hospital.

Quan quedava menys d'un minut per a la conclusió del primer temps, el Barça cometia la desena falta, donant així l'oportunitat a Marc Julià de desequilibrar el matx amb un directe. Tanmateix, el tir de l'Olotí ha anat per sobre la porteria blaugrana, fet que ha mantingut l'empat al descans del partit.

Mode piconadora

El Barça ha tornat a la pista després del descans amb un aire completament nou. L'equip ha mostrat la seva millor cara i ha estat devastador. Matias Pascual ha estat el primer a colpejar després de robar una pilota a mitja pista.

Un penal sobre Ignacio Alabart, li ha servit a Joao Rodrigues per doblar l'avantatge culer i Bargalló, en un contraatac, feia el tercer. Alabart, amb una mica de fortuna, també ha aconseguit veure porteria, establint, així, el definitiu 4-0 en el marcador.

El Reus ha mostrat el seu orgull fins al final del partit i ha intentat marcar algun gol que reduís distàncies, però, finalment, l'equip blaugrana ha aconseguit mantenir la porteria a zero -amb un Sergi Fernández que ha estat nomenat MVP del partit-  i s'ha proclamat supercampió d'Espanya.

Com que el capità Sergi Panadero no hi era, Pau Bargallò ha estat l'encarregat d'aixecar el títol. Aquest és el dotzer títol de Supercopa d'Espanya de l'equip, que l'any passat no el va poder conquistar en perdre contra el Liceo.

Fitxa tècnica:

Barça, 4
Reus Deportiu, 0

Barça: Sergi Fernández, Alabart, Matias Pascual, Pau Bargalló, Marc Grau – cinc inicial – Joan Pascual, Sergi Panadero, Joao Rodrigues, Helder Nunes, Carles Grau.

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Aragonès, Diego Rojas, Compagno, Marc Julià – cinc inicial – Zapater, Ferran Gimènez, Joan Salvat, Guillem Jansà, David Gelmà Paz.

Gols: 1-0 Matias Pascual (min 26), 2-0 Joao Rodrigues (p.) (min 28), 3-0 Pau Bargalló (min 34), 4-0 Ignacio Alabart (min 35)

Àrbitres: Miguel Dias Cosme i Raül Burgos Banotas