Barça – Noia Freixenet: Finalistes de la Supercopa (6-3)

Els homes d'Edu Castro han aconseguit un treballat triomf en el seu primer partit oficial de la temporada

El Barça d’hoquei patins ha aconseguit una victòria de categoria en el seu primer enfrontament oficial de la temporada (6-3). Els culers s’han classificat per a la final de la Supercopa en un partit molt combatut i en què hi ha hagut una alta intensitat en tot moment. Marc Grau, amb un impressionant pòquer de gols en el seu debut amb la samarreta blaugrana, Ignacio Alabart i Pau Bargelló han estat els encarregats de materialitzar el triomf barceloní.

D’aquesta manera, el Barça s’enfrontarà demà, a partir de les 20.45, a un Reus que en el dia d’avui ha derrotat  el Deportivo Liceo en l’altra final de la competició.

Un primer temps trepidant...

El Barça ha iniciat el seu primer duel oficial de la temporada intentant portar el pes del partit, pressionant la sortida de pilota rival i buscant constantment la porteria rival defensada per Blai Roca. Malgrat això, ha estat el Noia Freixenet el qui ha estrenat el marcador a través d’una falta directa executada pel jugador cedit pel Barça, Martí Gabarró, després que Joao Rodrigues veies una targeta blava.

No obstant això, els blaugranes han continuat marcant el rumb del partit i la reacció culer no ha tardat a arribar. Arran d’un inspirat Marc Grau, els homes d’Edu Castro han aconseguit capgirar el marcador de manera momentània gràcies a dos gols del nou jugador barcelonista marcats en els seus dos primers minuts sobre el parquet.

... dona pas a un triomf de categoria

A la represa, el ritme del partit no ha frenat. El Barça ha saltat al parquet amb la predisposició de manar en l’electrònic, però ha estat, de nou, el Noia Freixenet el qui ha trobat primer porteria amb dues dianes marcades en menys de cinc minuts, una carregada de polèmica, que han tornat a avançar els rivals en l’electrònic (2-3).

Tot i això, seguint un guió molt semblant al de la primera part, els culers s’han refet i han posat sobre la taula tot el seu caràcter. Així, els culers han posat la directa i s’han acabat classificant per a la final de la Supercopa gràcies a dos gols més de Marc Grau i a les dianes d’Ignacio Alabart i Pau Bargalló, aquestes dues últimes marcades quan el Noia atacava amb cinc jugadors (6-3).

Fitxa tècnica:

Barça, 6

Noia Freixenet, 4

Barça: Sergi Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues, Matías Pascual – cinc inicial – Sergi Panadero, Marc Grau, Helder Nunes, Carles Grau.

Noia Freixenet: Blai Roca, Eloi Mitjans, Jordi Bargalló, Aleix Esteller, Toni Salvadó – cinc inicial – Xavi Costa, Kylian Gil, Xavi Costa, Martí Gabarró, Adrià Ballart.

Gols: 0 – 1, Martí Gabarró (min 9); 1 – 1, Marc Grau (min 10); 2 – 1, Marc Grau (min 12); 2 – 2, Xavi Costa (min. 30); 2 – 3, Gabarró (min 35); 3 – 3, Marc Grau (min 45); 4 – 3, Alabart (min 48); 5 – 3, Marc Grau (min 49); 6 – 3, Pau Bargalló (min 49).

Àrbitre: Nicolás Morandeira Sánchez i Jani Nicolás Abella. Han mostrat targeta blava als locals Joao Rodrigues i Matias Pacual i al visitant Xavi Costa.