Victòria en l’amistós contra el Voltregà (2-4)

El conjunt blaugrana segueix posant-se a prova en la quarta setmana de pretemporada

El Barça d’hoquei patins ha disputat aquest dimarts el tercer amistós de la pretemporada, en un partit d’alt nivell que ha finalitzat amb victòria blaugrana (2-4) gràcies als gols d’Helder Nunes, Marc Grau, João Rodrigues i Pau Bargalló.

En una intensa primera meitat, s’ha arribat al descans amb el marcador en contra. Gerard Teixidó ha inaugurat l’electrònic amb un xut ras de cullera que ha superat a Carles Grau. A la porteria de Miquel Estrada, l’equip d’Edu Castro ha tingut nombroses ocasions de gol i Helder Nunes ha pogut establir l’empat després de definir una bola servida per Ignacio Alabart. Poc abans del descans, Gerard Teixidó ha finalitzat un contracop per arribar a la mitja part amb avantatge.

En els primers minuts de la represa, el Barça ha reaccionat i ha capgirat el marcador. Marc Grau ha marcat una acció d’un contra el porter i João Rodrigues ha marcat amb un xut de pala que ha superat al porter local Javi Sánchez. El Voltregà, entrenat per l’exblaugrana Lluís Teixidó, ha continuat buscant la porteria de Carles Grau però el Barça s’ha mostrat sòlid en defensa. A l’equador de la segona part, Pau Bargalló ha aconseguit ampliar el marcador amb una bola penjada que ha tocat el travesser i l’esquena del porter local.

Després de la victòria a Arenys (10-1) i del triomf contra el Calafell (7-2) l’equip continua amb les bones sensacions i jugarà un últim amistós abans de la semifinal de la Supercopa d’Espanya davant el Noia Freixenet a Olot (2 de setembre; 21.00 hores). Aquesta última prova de nivell serà el divendres 26 a la pista del Recam Làser Caldes (19.30).