Victòria al Palau davant el Parlem Calafell per acabar una intensa setmana (7-2)

El conjunt blaugrana ha tornat a jugar un partit al Palau en la tercera setmana de pretemporada

La tercera setmana de la pretemporada ha acabat amb una victòria en l’amistós jugat a porta tancada al Palau Blaugrana. Amb aquesta prova de nivell contra el Parlem Calafell (7-2) s’ha conclòs una intensa setmana de preparació, amb quatre dies de dobles sessions d’entrenament a Encamp (Andorra).

En la primera meitat, el Barça s’ha mostrat ambiciós i molt centrat en buscar les millors combinacions per arribar a la porteria de Gerard Camps. Els gols no han tardat en arribar i s’ha arribat a la mitja part amb cinc gols de Marc Grau, João Rodrigues (autor d’un doblet), Helder Nunes i Pau Bargalló. Martí Casas, a un minut del descans, ha aconseguit marcar davant Carles Grau. El porter de Lloret ha jugat els seus primers minuts al Palau com a blaugrana. En aquest duel també ha tingut minuts el jove de l'hoquei formatiu Joan Pascual.

En el segon temps, amb Sergi Fernández sota pals, el Barça s’ha continuat mostrant sòlid en defensa. En atac, les ocasions han continuat arribant però només Helder Nunes ha pogut superar a Camps gràcies a dues bones accions (dins l'àrea rematant una assistècnia de Rodrigues i un xut llunyà). Uri Palau ha tancat el marcador en l'últim minut de joc.

Després de la victòria a Arenys (10-1) el dijous 11 d’agost, l’equip ha continuat amb bones sensacions amb el Calafell i tornarà a jugar dos amistosos més abans de la semifinal de la Supercopa d’Espanya davant el Noia Freixenet a Olot (2 de setembre; 21.00 hores). En la quarta setmana de pretemporada es visitarà la pista del Voltregà (dimarts 23) i la del Caldes (divendres 26).