Edu Castro i Pau Bargalló: “Aquesta temporada tenim un repte encara més gran i més ambició”

Edu Castro i Pau Bargalló: “Aquesta temporada tenim un repte encara més gran i més ambició”

El Barça d’hoquei ha rebut a la Cònsol Major d’Encamp i ha promocionat l’hoquei entre els nens i nenes de la localitat andorrana

El Barça d’hoquei està immers en el tercer dia d’estada de pretemporada a Encamp. “Treballar aquí és una meravella”, ha afirmat Edu Castro davant els mitjans de comunicació després de la recepció amb la Cònsol Major d’Encamp, Laura Mas. El coordinador esportiu de la secció, Gaby Cairo i el capità Sergi Panadero li han entregat una samarreta blaugrana i un estic signat per tota la plantilla, en un acte que ha acabat amb la promoció i la pràctica de l’hoquei amb els nens i nenes de la localitat andorrana. “Estem molt contents de rebre de nou el Barça d’hoquei patins. És la quarta temporada que venen a la parròquia”, ha declarat la Cònsol major Laura Mas.

Castro també ha agraït al Comú d’Encamp les facilitats per poder realitzar una pretemporada que ha de servir per preparar una temporada il·lusionant. Si parlem de títols com la Supercopa o l’OK Lliga, el verb ‘revalidar’ s’ha de canviar pel de ‘recuperar’. És per això que l’equip “està amb moltíssimes ganes de competir”. “Tenim un repte més gran que mai, que feia anys que no teníem”.

També opina el mateix el segon capità de la plantilla, Pau Bargalló: “Sempre comencem amb moltes ganes però aquest any encara en tenim més. El curs passat no va acabar com volíem i aquest any hem de treballar de valent per tornar a aixecar l’OK Lliga”.

L’equip completarà l’estada de pretemporada aquest dijous per tornar a Barcelona i jugar divendres un amistós davant el Parlem Calafell.

Aquestes son les altres declaracions destacades d’Edu Castro i Pau Bargalló:

“Sabem a qui representem i sempre hem d’honorar l’escut. El plantejament és donar el màxim nosaltres mateixos en cada entrenament per arribar millor preparats a la competició”

“Pensem en que cada bola de cada entrenament és un repte per continuar millorant des del punt de vista individual. I tenim al cap tots els partits, fins i tot els amistosos”.

“Esperem que el Carles i el Marc s’adaptin el més ràpid possible al nostre estil de joc. Son jugadors de primeríssim nivell i venen de guanyar la lliga que nosaltres no vam poder guanyar. Jugar al Barça és especial però segur que s’adaptaran”.

“Vaig tenir el plaer i l’honor d’entrenar el Carles quan era junior i ja el coneixem. Ha crescut moltíssim en els equips que ha estat. Amb ell i el Sergi Fernández tenim una porteria molt ben coberta”

“El Marc no és només és un rematador. És un jugador molt complet en moltes facetes del joc. Pot aportar moltíssimes coses en intensitat, en defensa, en sortir ràpid al contracop i en guanyar posicions interiors”.

“Esperem que les lesions no siguin moltes i puguem comptar amb tots els jugadors del primer equip però també confiem en el treball que es fa a la base. Si hem de tirar d’ells com estem fent durant tota la pretemporada, doncs estan sobradament preparats per ajudar-nos”.

“El Barça ja és com casa meva”

Pau Bargalló

“Son pocs dies però son molts entrenaments. És el quart any que venim a Encamp i estem encantats. El clima, les instal·lacions i l’hotel estan molt bé. Això ens serveix per fer més pinya i convivència amb l’equip”.

“Som una família i els nous s’han adaptat molt ràpid. Les sensacions son molt positives i tenim ganes de començar a competir, que és pel que estem treballant. Treballem tots els aspectes i si treballem com hem fet els últims anys, que estàvem en la línia correcta, arribaran els resultats”.

“Ja son uns quants anys (set temporades) i em sento molt còmode dins el vestidor. El Barça ja és com casa meva i és un orgull formar part del millor club del món”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut