El Barça inicia l’estada de pretemporada a Encamp

El Barça inicia l’estada de pretemporada a Encamp

L’equip blaugrana completarà quatre intenses jornades de treball a Andorra

El Barça d’hoquei patins ha iniciat l’estada de pretemporada a la localitat andorrana d’Encamp amb l’objectiu de completar la setmana més intensa de la pretemporada. L’equip ha arribat aquest diumenge al vespre i, entre el dilluns i el dijous, completarà quatre jornades amb doble sessió d’entrenament físic i tàctic. Aquest és el quart estiu consecutiu que l’equip entrenat per Edu Castro s’exercita a les instal·lacions esportives del Comú d’Encamp.  

A banda d’entrenar, els jugadors també participaran el dimecres 17 en una activitat per promocionar l’hoquei entre els nens i nenes de la localitat. També es realitzarà una recepció per part de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas.

S’han desplaçat a Encamp tots els jugadors del primer equip, amb Sergi Llorca realitzant treball de recuperació de la seva lesió. També s’han convocat fins a quatre jugadors de l’hoquei formatiu: el porter Adrián Galán i els jugadors Manel Hernández, Joan Pascual i Lluc Sitjà.

La plantilla tornarà a Barcelona el dijous i acabarà la setmana el divendres disputant un partit amistós davant el Parlem Calafell al Palau Blaugrana (a porta tancada).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut