El Barça aconsegueix la victòria en el primer amistós de la pretemporada (1-11)

El Barça aconsegueix la victòria en el primer amistós de la pretemporada (1-11)

El conjunt blaugrana ha completat amb bona nota el primer test davant l’Arenys de Munt

El Barça d’hoquei patins ja s’ha posat a prova. En la segona setmana de pretemporada, el conjunt blaugrana ha afrontat el primer amistós, jugat a Arenys de Munt contra un conjunt local que aquest curs ha ascendit a la Parlem OK Lliga (visitarà el Palau Blaugrana el 24 de setembre, en la quarta jornada).  

El partit contra l’Arenys de Munt Solartradex, entrenat per Marc Roca (germà del segon entrenador blaugrana; Jordi Roca) ha finalitzat amb victòria blaugrana (1-11) en un partit amb alt ritme imposat pel conjunt blaugrana. El Barça ha pressionat a l’equip rival, recuperant una gran quantitat de boles a camp contrari i buscant amb insistència la porteria rival. 

Comença la golejada 

Rodrigues ha inaugurat el marcador als 20 segons de joc aprofitant una assistència de Pau Bargalló. El portuguès ha tornat a marcar, de penal, al minut 7 i la golejada ha continuat amb les dianes de Matias Pascual, de Sergi Panadero (de penal) i d’Ignacio Alabart.

En aquesta primera meitat, Sergi Fernández també ha realitzat bones aturades i ha evitat el gol de l’exblaugrana Lluc Vilà en el llançament d’una falta directa. En els primers 25 minuts també ha tingut protagonisme Marc Grau, vestint la samarreta blaugrana per primera vegada i enviant una de les primeres boles que ha tocat. El jove de l’hoquei formatiu Manel Hernández, de la seva banda, s’ha estrenat en una convocatòria del primer equip i Edu Castro li ha donat minuts de qualitat en la primera i en la segona meitat. 

Continuen ampliant distàncies 

En el segon temps, el ben tornat Carles Grau s’ha situat sota pals i només ha encaixat el gol de l’honor de Lluc Vilà (l’1-7). El marcador s’ha eixamplat amb una diana de Pau Bargalló, nous gols d’Ignacio Alabart, Joao Rodrigues i Marc Grau, que ha completat un hat-trick.  

Després d’aquest primer test, el Barça d’hoquei acabarà la segona setmana de pretemporada entrenant al Palau Blaugrana aquest divendres. I el diumenge iniciarà l’estada a Encamp, on realitzarà jornades de doble sessió d’entrenament fins el dijous. Els següents amistosos seran el divendres 19 al Palau Blaugrana (a porta tancada) contra el Parlem Calafell, el dimarts 23 a Sant Hipòlit de Voltregà i el divendres 26 de nou al Palau (a porta tancada) contra el Recam Làser Caldes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut