Sergi Panadero és el nou capità del Barça d’hoquei

Sergi Panadero és el nou capità del Barça d’hoquei

El ‘9’ barcelonista hereta el braçal de capità que ha lluït Egurrola els últims 10 anys

Sergi Panadero és el nou capità del Barça d’hoquei, agafant el relleu d’Aitor Egurrola. El mateix Egurrola ha estat present aquest dimecres al Palau Blaugrana per “fer-li el trasllat” del braçal de capità.

El ‘9’ va arribar al Barça el 2003 i, en la que serà la seva vintena temporada al Club, tindrà l’honor de portar el braçal amb la senyera i l’escut del Barça. “És un orgull poder ser capità del primer equip d’hoquei patins i és una responsabilitat molt gran. L’Aitor va deixar el llistó molt alt i si m’hi acosto una miqueta ja faré una bona feina. Intentaré estar a disposició dels companys i del cos tècnic pel que faci falta”.

Panadero s’ha sorprès en veure Egurrola al parquet del Palau, esperant-lo per entregar-li el braçal de capità. “Em pensava que estava de viatge i m’ha fet molta il·lusió. Feia bastants dies que no ens veiem i ha sigut estrany començar sense ell després de tants anys compartint vestidor”.

Egurrola, capità entre el 2012 i el 2022 s’ha mostrat molt content de passar-li el braçal a Panadero. Per a mi, ja era un capità dins el vestidor, que és el més important.  Ara ho serà oficialment també a la pista i es mereixia dur el braçalet”. En aquesta nova etapa sense Egurrola, també s’ha definit a Pau Bargalló com a segon capità.

Els capitans al Barça d’hoquei des de 1971 (inauguració del Palau Blaugrana) han sigut els següents: Manel Chércoles (1971-76), Jordi Villacorta (76-83), Jordi Vila-puig (83-87), Quim Paüls (87-93), Joan Carles (93-99), Gaby Cairo (99-04), Negro Páez (04-07), Beto Borregán (07-12) i Aitor Egurrola (12-22).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut