El Barça d’hoquei canvia el parquet per la sorra de la platja de Gavà

El Barça d’hoquei canvia el parquet per la sorra de la platja de Gavà

El conjunt blaugrana realitza una sessió atípica que combina la força i la resistència

El Barça d'hoquei patins segueix treballant amb intensitat durant la primera setmana de pretemporada i aquest dimecres ha canviat el parquet per la sorra de la platja de Gavà. I és que el conjunt que entrena Edu Castro ha fet una sessió d'entrenament atípica en què s'ha treballat la força i la resistència.

No és el primer cop que es duu a terme una sessió d'aquest estil, que serveix per canviar d'escenari en uns primers dies de feina en que les càrregues de treball són molt intenses. Sota les instruccions del preparador físic Dani Fernández, l’equip ha realitzat una intensa hora de treball en un calorós matí d’agost. Aquest dijous i divendres, els jugadors tornaran a posar-se els patins per completar la primera setmana de pretemporada.

Amb la Supercopa d’Espanya i l’inici de l’OK Lliga en l’horitzó més proper, la plantilla realitzarà una estada de pretemporada a Encamp durant la tercera setmana d’agost i també estan programats tres partits amistosos.

Ignacio Alabart: “Tothom ha tornat amb molta il·lusió”

El jugador Ignacio Alabart valora de forma positiva realitzar sessions com la d’aquest dimecres: “Va bé per desconnectar dels entrenaments que fem a la pista. Treballem fort i ens ho passem molt bé”. El ‘3’ blaugrana considera que “és molt important posar el cos a to després de vacances perquè ara vindrà una temporada molt difícil en que volem aspirar a tots els títols”.

El gallec destaca que “tothom ha tornat amb molta il·lusió i amb ganes de fer una temporada molt bona”. “Aquest any ho donem tot des del primer dia per intentar il·lusionar a la gent, ser competitius i arribar al final de temporada amb el màxim de títols possibles”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut